Ο Βλαντιμίρ Πούτιν παντρεύτηκε σε μυστική τελετή την πρώην Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Αλίνα Καμπάγιεβα;

Η είδηση που κυκλοφόρησε με ταχύτητα φωτός το Σάββατο και ήθελε τον Ρώσο Πρόεδρο, άρτο χωρισμένο από την επί δεκαετίες σύζυγό του, να παντρεύεται σε μυστική τελετή, στην πόλη Valdai, την 30χρονη πρώην Χρυσή Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Αλίνα Καμπάγιεβα, προκάλεσε την άμεση αντίδραση και διάψευση του Κρεμλίνου, πλην όμως παραμένει ένα από τα πιο “καυτά” θέματα συζήτησης στο Διαδίκτυο!

Η είδηση του υποτιθέμενου γάμου αναρτήθηκε το Σάββατο το βράδυ, πρώτα στο Tweeter, στο λογαριασμό του Αλεξέι Ναβάλνι, πολιτικού αντιπάλου του Πούτιν. Το tweet του κ. Ναβάλνι συγκεκριμένα έγραφε: “Πληροφορήθηκα πως ο Πούτιν και η Καμπάγιεβα παντρεύτηκαν απόψε, στο μοναστήρι Iver. Ολόκληρη η πόλη του Valdai είναι κυριολεκτικά \’αποκλεισμένη\’”.

Αμέσως μόλις η είδηση κυκλοφόρησε, ο εκπρόσωπος του Πούτιν κ. Ντιμίτρι Πεσκόφ, ανήρτησε στο Τweeter διάψευση, γράφοντας πως: “δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ο κ. Ναβάλνι προφανώς έγραψε κάτι για να σπάσει τη μονοτονία του…”!

Αυτή η αντίδραση πάντως δεν στάθηκε ικανή για να σταματήσει το… τσουνάμι των σχολίων για το θέμα, καθώς τα σενάρια περί της… “στενής σχέσης” μεταξύ του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας και της καλλίγραμμης αθλήτριας, που τώρα ακολουθεί καριέρα μοντέλου κι έχει στο “παλμαρέ” της δεκάδες αποκαλυπτικά εξώφυλλα, δεν είναι τωρινά.

Για την ακρίβεια εδώ και αρκετά χρόνια κυκλοφορεί η φήμη περί κεραυνοβόλου έρωτα του Ρώσου Προέδρου για την όμορφη Αλίνα, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται πως το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει και παιδιά!!!

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook