Ένοχο για το βιασμό των δύο υιοθετημένων παιδιών τους κρίθηκε την Δευτέρα από το δικαστήριο ένα ζευγάρι από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα ο 50χρονος Joseph Mayotte κακοποιούσε την κόρη του σεξουαλικά για πάνω από πέντε χρόνια αρχίζοντας από τότε που το αγοράκι ήταν οκτώ ετών!

Ο Mayotte κρίθηκε τον Αύγουστο ένοχος για 11 κατηγορίες, μεταξύ άλλων για βιασμό ανηλίκου- και καταδικάστηκε χθες σε ποινή φυλάκισης από 16 έως 20 χρόνια.

Η σύζυγός του Linda Mayotte κρίθηκε ένοχη για 19 κατηγορίες, μεταξύ αυτών τρεις περιπτώσεις βιασμού παιδιού- και καταδικάστηκε σε 18 έως 22 χρόνια φυλάκισης.

Η 49χρονη έμεινε έγκυος από τον ίδιο της τον υιοθετημένο γιο όταν εκείνος ήταν 15 χρονών και γέννησε το παιδί του, όπως μεταδίδει το CNN.

«Αφήστε τους να καούν στην κόλαση» ήταν η δήλωση του 21χρονου σήμερα γιου του ζευγαριού, που αναγνώστηκε στο δικαστήριο.

Το ζευγάρι συνελήφθη το 2009. Τα δύο υιοθετημένα παιδιά και το παιδί που η Linda απέκτησε από το γιό της υιοθετήθηκαν από άλλες οικογένειες.

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook