Τον δρόμο για τα κρατητήρια του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, έως ότου απολογηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών, πήρε ο 47χρονος Αθηναίος, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, από άντρες του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου κα8ώς στο σακβουαγιάζ που κατείχε βρέθηκαν 8,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και μισό κιλό ηρωίνης(δείτε εδώ).

Ο 47χρονος, ο οποίος πέρασε στη 1 το μεσημέρι το κατώφλι των ανακριτικών αρχών, ζήτησε και έλαβε νέα 24ωρη προθεσμία καθώς δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης. Έτσι, θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο την ίδια ώρα στο δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 47χρονος αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση λίγες ώρες μετά την σύλληψη του από τους λιμενικούς είχε ομολογήσει ότι τουλάχιστον 3 φορές είχε κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο μεταφέροντας μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών τις οποίες του έδινε άτομο από την Αθήνα σε ραντεβού που γινόταν στο Λιμάνι του Πειραιά λίγα μόλις λεπτά προτού αναχωρήσει το πλοίο.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι τις 2 φορές μετέφερε περισσότερα από 10 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην Κρήτη, τα οποία τα παρέδιδε σε άτομα που συναντούσε στην περιοχή του ΚΤΕΛ, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία των αντρών του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, οι οποίοι κατόρθωσαν να συλλάβουν τον 47χρονο έπειτα από την αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν στην δράση του συγκεκριμένου άντρα, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος στις διωκτικές αρχές, όχι μόνο για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά πληροφορίες θέλουν το όνομα του να εμπλέκεται και σε υπόθεση μεταφοράς λαθρομεταναστών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook