Στιγμιότυπα από τη νέα φωτογράφιση των αγγέλων της Victoria\’s Secret έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία.

Η Candica Swanepoel, η Adriana Lima, η Behati Prinsloo και άλλα μοντέλα φωτογραφήθηκαν χαλαρές στο κρεβάτι ή καθιστές σε καρέκλες φορώντας εντυπωσιακά εσώρουχα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Για να φτάσουν όμως τα μοντέλα σε αυτό το στάδιο και να φωτογραφηθούν για την εταιρεία ή να συμμετάσχουν σε μία επίδειξη μόδας, θα πρέπει πρώτα να υποβληθούν σε αυστηρές δοκιμασίες.

Όπως δηλώνει στη βρετανική Vogue η καλλιτεχνική διευθύντρια της εταιρείας, Sophia Neophitou-Apostolou, η διαδικασία επιλογής για την επίδειξη μόδας είναι πολύ σκληρή για τα μοντέλα.

«Ακόμη κι αν έχουν συμβόλαιο με την εταιρεία, είναι μια διαδικασία πολύ ψυχοφθόρα για τα μοντέλα την οποία θα πρέπει να περάσουν» δηλώνει η καλλιτεχνική διευθύντρια και συμπληρώνει ότι στελέχη της εταιρείας υποβάλλουν σε δοκιμασίες τα μοντέλα βάζοντας τα μεταξύ άλλων να περπατούν πάνω – κάτω σε ένα δωμάτιο με πολύ έντονο φωτισμό, προκειμένου να εντοπίσουν και το παραμικρό ψεγάδι.

«Δεν έχει να κάνει μόνο με το πάχος αλλά κα με το να είναι σε φόρμα και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό εκείνη τη στιγμή» καταλήγει η καλλιτεχνική διευθύντρια. 

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook