Την παράταση για ένα εξάμηνο της χρονικής διάρκειας υλοποίησης των έργων του προγράμματος «Πράσινες Υποδομές 2010», πέραν αυτής που προβλέπεται στον Οδηγό του Προγράμματος, ανακοίνωσε την Τρίτη ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Αθανάσιος Σκορδάς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η απόφαση ελήφθη δεδομένων της μεταβολής των οικονομικών συνθηκών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις κι αποσκοπεί στην υποστήριξη της επιχειρηματικότητας, ιδιαίτερα στον τομέα του περιβάλλοντος.

Το Πρόγραμμα «Πράσινες Υποδομές 2010» που προκηρύχθηκε τον Απρίλιο του 2010, εντάσσεται στα πλαίσια του ΕΠΑΕ και συνδέεται με τη δημιουργία των προϋποθέσεων ώστε ο τομέας του περιβάλλοντος να αποτελέσει πεδίο άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο ({Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ)}, ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης, ΠΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, ΠΕΠ Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου, ΠΕΠ Αττικής).

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook