Οι αισθησιακές σκηνές δεν λείπουν και φέτος από τον κινηματογράφο και υπάρχουν δύο ταινίες που θα λατρέψουν οι σινεφίλ και για την ποιότητα τους αλλά και για τις σέξι σκηνές τους!

Η πιο καυτή συνάντηση στο σελιλόιντ θα είναι αυτή της Σάρον Στόουν με την Σοφία Βεργκάρα. Απόλυτες φαντασιώσεις για τους άνδρες και οι δύο, παίζουν στην ταινία Fading Gigolo με τους Γούντι Αλεν και Τζον Τορτούρο, η οποία έχει ήδη αποσπάσει θετικές κριτικές.

Ο τορτούρο αποδεικνύει τις εξαιρετικές του σκηνοθετικές δυνατότητες και οι δύο … θεές ειναι απολαυστικές σε αυτή τη μαύρη κωμωδία για έναν ανθοπώλη που στα σαρανταφεύγα αποφασίζει να γίνει ζιγκολό. Θα είναι η ταινία του χειμώνα λένε πολλοί αν όχι για τις κουκλάρες Στόουν και Βεργκάρα, για την ερμηνεία ρεσιτάλ που δίνει ο Γούντι Αλεν ως προαγωγός.

\"\"

Από Γαλλία μεριά έρχεται το Νέα και Όμορφη, μια μεταμοντέρνα εκδοχή του Belle du Jour (Η Ωραία της Ημέρας), με το μοντέλο Μαρίν Βακτ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, όπου παίζει την 17χρονη Μια που θέλοντας να αποκτήσει εμπειρίες σεξουαλικές αλλά και να ξεφύγει από την συμβατή κοινωνία, γίνεται πόρνη. Κλασσική γαλλική συνταγή, όχι στο επίπεδο της Ωραίας της Ημέρας, αλλά ενδιαφέρουσα και φυσικά με πολύ πολύ γυμνό. Στο Φεστιβάλ Καννών άρεσε πάντως…

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook