«Ατυχή διατύπωση» χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός υγείας μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αυτή του Άδωνι Γεωργιάδη στο χθεσινοβραδινό δελτίο του Star ότι το εισιτήριο των 25 ευρώ για τα νοσοκομεία προτάθηκε από την ελληνική κυβέρνηση και όχι από την τρόικα.

«Εχει πλέον τα επιχειρήματα η πολιτική ηγεσία, η ελληνική πλευρά να το παλέψει. Ο κ. υπουργός έχει δίκιο να λέει ότι το βρήκε, αλλά δεν το βρήκε με πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας ή της κυβέρνησης. Προέκυψε μέσα από αυτή τη σκληρή, επίπονη διαπραγμάτευση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκουρέντζος. Και σημείωσε: «Πιστεύω ότι ήταν μία ατυχής διατύπωση. Αλλωστε αν κοιτάξεις τα κείμενα τα οποία έρχονται κατά καιρούς από τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα, των δανειστών μας, υπάρχουν αυτά τα κείμενα δεν είναι δυνατόν να τα αμφισβητήσει κανείς».

Σ. Κεδίκογλου: Να φροντίσουμε για την αλληλεγγύη της κοινωνίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Είμαστε ένα σύνολο, μια κοινωνία, πρέπει να φροντίσουμε και τους πιο άτυχους και τους πιο ευπαθείς και μέχρι να καταφέρουμε να έρθει η οικονομία σε αυτή τη θέση που να μην έχει έναν τέτοιο αριθμό ανέργων, να μην έχει έναν τέτοιο αριθμό ανασφάλιστων, πρέπει να πάρουμε κάποια -αν θέλετε- έκτακτα μέτρα. Να φροντίσουμε για την αλληλεγγύη της κοινωνίας».
Ν. Παππάς: Μήπως έπρεπε να κοιτάξει αλλού για έσοδα;

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook