Δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα στοιχειώδη για να συντηρήσουν τις οικογένειες τους οι εργαζόμενοι της Ένωσης Ηρακλείου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο.

Το ΕΚΗ στηρίζει την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει το Σωματείο εργαζομένων και οι εργαζόμενοι στην Ε.Α.Σ.Η που παραμένουν απλήρωτοι πάνω από 10 μήνες.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

«Σε απελπιστική κατάσταση έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι της Ένωσης Ηρακλείου, αφού δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα στοιχειώδη για να συντηρήσουν τις οικογένειες τους.

Να σημειωθεί ότι οι εκεί εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι πάνω από 10 μήνες και το μόνο που λαμβάνουν είναι υποσχέσεις και κάποια τρόφιμα από το super market της Ένωσης.

Καλούμε την κυβέρνηση να δώσει λύση για την βιωσιμότητα των Α.Σ.Ο. και την Διοίκηση της Ε.Α.Σ.Η. να πάρει πρωτοβουλίες και αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων προς όφελος των παραγωγών και των εργαζομένων.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στηρίζει την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει το Σωματείο εργαζομένων και οι εργαζόμενοι στην Ε.Α.Σ.Η»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook