Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι το κύπελλο είναι θεσμός εκπλήξεων και αυτό το… γεύτηκαν οι ομάδες της Super League.
Στα τέσσερα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα στις 15.30 καμιά από τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας δεν κατάφερε να κερδίσει και οι περισσότερες εξ αυτών απειλούνται με αποκλεισμό.
Στους \”Ζωσιμάδες\” και σε παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δυο ομάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα υποχρεώθηκε σε ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0) με τον Αιγινιακό.
Στα Ψαχνά ο προσεχής αντίπαλος του ΑΟΧ για τη Football League Ηρακλής είναι κοντά στο να πανηγυρίσει την ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού επικράτησε με 3-1 της Βέροιας (φωτό από sentragoal). Στο 36\’ ο Κρητικός με πέναλτι άνοιξε το σκορ και ο ίδιος παίκτης με εντυπωσιακό \”ψαλιδάκι\” από σέντρα του Αλικαρνασσώτη Δημήτρη Κοιλιάρα σημείωσε το 2-0 στο 54\’. Στο 56\’ η Βέροια είχε δοκάρι με τον Ρίος, για να μειώσει στο 72\’ ο Μάνος. Στο 83\’ όμως ο Κοιλιάρας με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Ο Πανθρακικός, προσεχής αντίπαλος του Πλατανιά, προηγήθηκε στο Πανθεσσαλικό με το όμορφο σουτ του Ρομέου στο 12\’, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα από τη Νίκη Βόλου με 2-1, με τον Ισαάκ να σκοράρει στο 41\’ και στο 50\’.
Στην Ελευσίνα ο Αστέρας Μαγούλας έκανε την έκπληξη νικώντας με 2-1 τον Λεβαδειακό, ο οποίος έμεινε \”ζωντανός\” για την πρόκριση χάρη στο γκολ του Μάρτινς στο 67\’. Έβερετ στο 2\’ και Πινέιρο στο 48\’ με πέναλτι είχαν σκοράρει για τους γηπεδούχους.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook