Αγιασμός τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη 25/9/2013, το πρωί στον Α΄ Βρεφικό και στον Β΄ Παιδικό Σταθμό του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων στην περιοχή της Νέας Χώρας. Στην τελετή αγιασμού παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης και η Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Χρύσα Χαριτάκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων έδωσε τις ευχές του για ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των Σταθμών στο προσωπικό, στους γονείς, καθώς και στα μικρά παιδιά, τονίζοντας παράλληλα ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η δημοτική αρχή προγραμματίζει και υλοποιεί σειρά παρεμβάσεων σε κοινωνικές δομές του Δήμου, έχοντας ως σταθερή προτεραιότητα τον πολίτη και την εξυπηρέτηση των αναγκών του.

“Ο Δήμος Χανίων έχει καταφέρει χάρη στις τεράστιες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., αλλά και των εργαζόμενων στους παιδικούς σταθμούς, αυτοί να λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο, προσφέροντας σε εκατοντάδες συμπολίτες μας την ευκαιρία τα παιδιά τους να απολαμβάνουν τις παροχές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών”, επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Χρύσα Χαριτάκη, αφού ευχήθηκε τόσο στο προσωπικό όσο και στα παιδιά, τόνισε ότι ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. προσπαθεί συνεχώς να αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τα μικρά παιδιά της πόλης και να καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των δημοτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook