Ο Εργοτέλης για 90 λεπτά έπαιξε όπως και όσο έπρεπε για να “υπνωτήσει” τον Παναθηναϊκό και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιάννης Πετράκης παρουσιάζοντας ένα επιθετικό σχήμα που κράτησε πίσω τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα οι Κλωναρίδης, Καρέλης να μην δείχνουν ότι μπορούν να απειλήσουν.

Ο μόνος παίκτης που έδειχνε ότι ήταν απειλητικός ήταν ο Ντίνας που με τις κάθετες πάσες του δημιουργούσε προβλήματα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Εργοτέλη ενώ με την ενέργεια του άνοιγε την άμυνα των “κιτρινόμαυρων”.

Εκείνος ήταν που έδωσε έτοιμο γκολ στον Κλωναρίδη με αποτέλεσμα κάνει το 1-0, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, ο Εργοτέλης συνέχιζε να παίζει επιθετικά και με γκολ του Διαμαντάκου μετά από καταπληκτική πάσα του Μπρούνο, ισοφάρισε παγώνοντας την Λεωφόρο.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Εργοτέλης θα έπαιρνε σκορ πρόκρισης για τον επαναληπτικό του Παγκρητίου, ο Σίντενφελντ με κεφαλιά έκανε το 2-1 εκμεταλλευόμενος την λάθος εκτίμηση του Καβουσάκη.

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook