Όλοι έχουμε νιώσει έστω μία φορά την ερωτική απόρριψη, εκτός κι αν είστε ρομπότ ή 12 ετών (σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να πάτε να διαβάσετε τα μαθήματά σας).

Εφόσον έχετε υπάρξει ως ζευγάρι υπάρχουν κάποιες παγίδες κι αν πέσουμε μέσα, μας εμποδίζουν στο να προχωρήσουμε.

Ποιες είναι αυτές;

1. Να υποκύψουμε στον πρώτο πειρασμό μετά τον χωρισμό. Ακόμα κι αν νιώσουμε καλά εκείνη τη στιγμή, αυτό δεν επιδιορθώνει μία ραγισμένη καρδιά.

2. Να υποκρινόμαστε ότι όλα πηγαίνουν καλά, ενώ το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να εξαφανιστούμε από προσώπου γης… Το να κρύβουμε τα συναισθήματά μας οδηγεί στην καταστροφή. Κάποια στιγμή θα εκραγούμε και τη μέρα που θα συμβεί, θα μετανιώσαμε που δεν «ανοιχτήκαμε» νωρίτερα.

3. Να ακούμε τραγούδια αγάπης που μας κάνουν να πονάμε ακόμα περισσότερο.

4. Να μπούμε κατευθείαν σε καινούργια σχέση. Χρειαζόμαστε ένα διάστημα να περάσουμε μόνοι μας και να μάθουμε να ζούμε με τον εαυτό μας. Να εκτιμούμε την παρέα του εαυτού μας είναι πολύ σημαντικό!!!

5. Να επισκεπτόμαστε με κάθε ευκαιρία την σελίδα στο Facebook του πρώην. Προκειμένου να αποφύγουμε να τον δούμε σε φωτογραφίες με άλλες κοπέλες (ακόμα κι αν πρόκειται για απλές φίλες), καλύτερα να σταματήσετε να είστε φίλοι για κάποιο διάστημα…εκτός αν τα ξαναβρείτε ή αισθανθείτε μετά από μήνες /χρόνια ότι τον έχετε ξεπεράσει τελείως.

6. Να συνεχίσετε να μιλάτε και να περνάτε χρόνο μαζί. Αφήστε να περάσει λίγος χρόνος, για να μπορέσετε να γίνετε «φίλοι».

7. Να πετάξετε στα σκουπίδια τα δώρα που σας έχει προσφέρει στο παρελθόν. Γιατί να αποχωριστείτε το υπέροχο βραχιόλι ή το τέλειο ζευγάρι παπουτσιών που λατρεύετε; Οκ, είστε μόνη σας, αλλά γιατί να πρέπει να απαρνηθείτε τα αγαπημένα σας ρούχα κι αξεσουάρ;

8. Να καταστρέψετε τα πράγματά του που έχουν απομείνει σπίτι σας και θα ήθελε να τα πάρει πίσω. Είναι απαίσιο και δείχνει μικρότητα. Παραμένετε ψύχραιμες και αξιοπρεπείς, τα βάζετε σε μία κούτα στην αποθήκη, μέχρι να έρθει να τα πάρει πίσω!

Πηγή: Κ-Μag.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook