Πισθάγκωνα έδεσε έναν 17χρονο Ρουμάνο, ένας 33χρονος κτηνοτρόφος στη Μανολάδα Ηλείας, επειδή όπως υποστήριξε στην Αστυνομία, μαζί με έναν 19χρονο ομοεθνή του, αποπειράθηκαν να κλέψουν γίδες και πρόβατα από το στάβλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα. Περίπου στις 9 π.μ. οι δύο Ρουμάνοι, ο 17χρονος μαζί με τον 19χρονο φίλο του, περνούσαν μέσα από το περιφραγμένο κτήμα του 33χρονου, προκαλώντας την οργή του. Εκείνος θεώρησε πως πήγαν να κλέψουν τα ζωντανά από το στάβλο του και τους κυνήγησε. Κατάφερε να πιάσει τον 17χρονο, τον οποίο και έδεσε με σχοινί και στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία, ενώ ο 19χρονος έφυγε τρέχοντας πανικόβλητος.

Μετά την προσαγωγή του 17χρονου στο Αστυνομικό Τμήμα, παρουσιάστηκε και ο 19χρονος φίλος του. Ο 33χρονος είπε στους αστυνομικούς τη δική του εκδοχή για το θέμα, επιμένοντας πως οι δύο αλλοδαποί είχαν σκοπό να τον κλέψουν. Οι Ρουμάνοι από την άλλη πλευρά επέμεναν πως περνούσαν μέσα από τα χωράφια για να επισκεφθούν ομοεθνείς τους στην περιοχή.

Τελικά αφού κατατέθηκαν μηνύσεις από τις δύο πλευρές οι διαφορές των τριών ανδρών, που αφέθηκαν ελεύθεροι, θα λυθούν όπως φαίνεται στα δικαστήρια.