O Δήμος Χανίων συμμετέχοντας και φέτος στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013, καλεί όλους και όλες στις εξής πρωτοβουλίες:
α) 09:00- 17:00 στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης και Νεώριο (Μόρο)για μια δωρεάν Ξενάγηση στη Μόνιμη Έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής.
(Την ίδια ημέρα πολίτες και επισκέπτες του Μουσείου μπορούν να προμηθευτούν τον ειδικό επετειακό αναμνηστικό φάκελο, πρώτης ημέρας κυκλοφορίας, με θέμα “40 Χρόνια από την Ίδρυση του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης” από το Μουσείο, το Νεώριο και τα ΕΛ.ΤΑ. Χανίων)
β)10:00-14:00 και 18:00-21:00 στην Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων για γνωριμία με την έκθεση “Ζωγραφική Χωρίς Όρια” με έργα από τις συλλογές του μουσείου Φρυσίρα.
γ)18:30-19:30 στην ξενάγηση με θέμα: “Γνωρίζω την Άγνωστη Παλιά Πόλη των Χανίων” στην οποία ξεναγοί των Χανίων θα μας ξεναγήσουν στα άγνωστα σοκάκια και στην πλούσια ιστορία και αρχιτεκτονική της Παλιάς Πόλης των Χανίων. (Συνάντηση Πλατεία Δημοτικής Αγοράς).
δ) 21:00- 23:00 στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, πλατεία πρώην Λιμενικού Περιπτέρου σε μια κρητική μουσικοχορευτική βραδιά από τον Λαογραφικό Όμιλο Χανίων και το συγκρότημα του Γιάννη Μενεγάκη
Σημειώνεται ότι η είσοδος στις παραπάνω εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook