Mε την τέλεση Αγιασμού παραδόθηκε σήμερα στη κυκλοφορία ανακουφίζοντας την Αλικαρνασσό η οδός Σεφέρη.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης παρουσία Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων ,εκπροσώπων φορέων και κατοίκων της Αλικαρνασσού οι οποίοι και εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους , παρέδωσε το νέο αναμορφωμένο και αναβαθμισμένο δρόμο που συνδέεται με την Παραλιακή Λεωφόρο.

Στην οδό Σεφέρη μετά την ολοκλήρωση της διάνοιξης έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις από την Τεχνική υπηρεσία όπως η κατασκευή πεζοδρομίων νέα δίκτυα ομβρίων υδάτων ,τοποθετήθηκε αντιολισθητικός ασφαλτοτάπητας και στύλοι φωτισμού, φυτεύτηκαν δέντρα, ενώ κατασκευάστηκαν και προστατευτικά τοιχία.

Γ. ΚΟΥΡΑΚΗΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΡΟΜΟ

Παραδίνουμε σήμερα στην κυκλοφορία, δήλωσε φανερά ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Ηρακλείου, την οδό Σεφέρη που ήταν για χρόνια κλειστή και είχε ταλαιπωρήσει τους δημότες, μετά τις εργασίες ανάπλασης και αναβάθμισή του στις οποίες προχωρήσαμε δημιουργώντας ένα σύγχρονο δρόμο.

«ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ»

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι σε όλα τα επίπεδα και από τη δικαιοσύνη, συνέχισε ο κ. Κουράκης, και θέλω να ευχαριστήσω τους Κατοίκους της Αλικαρνασσού για την υπομονή τους , το Πολιτικό και στελεχιακό δυναμικό του Δήμου και τους εργαζόμενους στο έργο για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου να έχουμε σήμερα αυτό το αποτέλεσμα .Το επόμενο διάστημα εργαζόμαστε ώστε να εξευρεθεί λύση δίνοντας στη κυκλοφορία και το τμήμα της παραλιακής που είναι κλειστό» πρόσθεσε .

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ

Για την Δημοτική Ενότητα της Αλικαρνασσού, επεσήμανε ο Δήμαρχος, ,έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο Ανάπτυξης που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη με έργα και δράσεις όπως την ανάπλαση των Θαλασσινών ,το Κέντρο Εκπαίδευσης και Πολιτισμού ,την Ανάπλαση των οδών Διδούς και Αρτεμισίας ,την αναβάθμιση του Γηπέδου του Ηροδότου, Ανάπλαση της Λεωφόρου Ικάρου από το Αεροδρόμιο έως το Κατσαμπά αλλά και ο Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανάπλαση της μεγάλης έκτασης στα παλιά σφαγεία όπου θα δημιουργηθούν χώροι αναψυχής ,περιπάτου ,πρασίνου ,άθλησης και πολιτισμού

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook