Στη σύλληψη ενός 23χρονου νεαρού, μέλους της Χρυσής προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά, οι οποίες απο το πρωί, όπως είχε δημοσιεύσει το flashnews,gr (δείτε εδώ), πραγματοποιούν εξονυχιστικές έρευνες τόσο σε σπίτια όσο και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε Χανιά αλλά και άλλες περιοχές της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η δεύτερη σύλληψη που πραγματοποιείται από το πρωί στα Χανιά, στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με φόντο τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Η σύλληψη του 23χρονου έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσής Χανίων, ενώ σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) εύχρηστο, μεταλλικό πιστόλι εκτόξευσης σφαιριδίων.

Ο 23χρονος, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Συνελήφθη και πρώην μέλος της Χ.Α. στα Χανιά με μαχαίρια και ναζιστικό υλικό

Το πρωί συνελήφθη πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής στα Χανιά (δείτε εδώ), ο οποίος διεγράφη απο την Περιφερειακή Οργάνωση Κρήτης της Χ.Α. πριν απο λίγους μήνες.

Στο σπίτι και στο γραφείο του 43χρονου εντοπίστηκαν τρία μαχαίρια, ένα ξίφος, μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας και άφθονο υλικό ναζιστικό υλικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook