Την πρώτη φετινή του νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ με 0-1 επί της Καλλιθέας παίρνοντας ταυτόχρονα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έφτασε δυο φορές στα καρέ των γηπεδούχων. Μετά το 20\’ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη διατηρούσαν την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς τίποτα παραπάνω, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την ίδια εικόνα.

Η επανάληψη βρήκε τον ΟΦΗ να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του, η Καλλιθέα γινόταν περισσότερο επιθετική και είχε καλύτερες προσπάθειες για γκολ στην αναμέτρηση.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα όμως, ο Ζόρο μετά από κόρνερ του Φραγκουλάκη, έκανε την κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ.

Οι φάσεις του αγώνα:

3\’ Πρώτη καλή προσπάθεια για τον ΟΦΗ στον αγώνα, όταν μετά την ωραία κίνηση του Λαμπρόπουλου από τη δεξιά πλευρά, έβγαλε τη σέντρα για τον Όγιος, το πλασέ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ.

5\’ Γέμισμα του Μονιάκη από αριστερά, στο πρώτο δοκάρι ο Περογαμβράκης θα κάνει την προβολή, για να διώξει τη μπάλα κόρνερ ο Κατσούλης.

6\’ Καλή φάση για την Καλλιθέα, με τη σέντρα από αριστερά του Ατματζίδη, η μπάλα έφτασε στον Γκαλάν που έκανε το σουτ για να περάσει η μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Φερνάντες.

11\’ Κίτρινη κάρτα στον Παγώνη για φάουλ στον Περογαμβράκη.

19\’ Συρτό σουτ του Φραγκουλάκη έξω από την περιοχή, θα μπλοκάρει ο Κατσούλης.

31\’ Ο Φαγιέ στρώνει στον Κατσικογιάννη, αυτός θα κάνει το σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ, στην καλύτερη χαμένη ευκαιρία για την Καλλιθέα.

34\’ Ο Περογαμβράκης θα βγει μόνος του με τον Κατσούλη, αυτός θα τον ανατρέψει με τον διαιτητή να λέει να συνεχιστεί ο αγώνας, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι.

40\’ Κίτρινη κάρτα στον Μονιάκη για φάουλ στον Φαγιέ.

45\’ Σουτ του Πούλγκα για την Καλλιθέα, η μπάλα θα περάσει άουτ.

48\’ Καλή χαμένη ευκαιρία για την Καλλιθέα, όταν ο Φαγιέ έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Ζόρο στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ από το τέρμα της ομάδας του.

49\’ Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Κουτσιανικούλη να μπαίνει στον αγώνα αντί του Όγιος.

51΄Σέντρα σουτ του Λαμπρόπουλου, θα διώξει δύσκολα ο Κατσούλης.

54\’ Αναγκαστική αλλαγή για την Καλλιθέα με τον Φαγιέ να δίνει τη θέση του στον Σταύρου.

56\’ Κίτρινη κάρτα στον Μουσταφίδη για φάουλ στον Περογαμβράκη.

58\’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, όταν μετά τη σέντρα του Λαμπρόπουλου, ο Φραγκουλάκης με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Κουτσιανικούλη, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

60\’ Φάουλ του Παγώνη σε καλή θέση, πολλά μέτρα όμως πάνω απο το τέρμα του Φερνάντες.

65\’ Κίνηση του Κουτσιανικούλη από τα πλάγια, θα δώσει στον Λαμπρόπουλο, αυτός θα κάνει με δεύτερη προσπάθεια το σουτ, η μπάλα όμως θα καταλήξει άουτ.

70\’ Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, στη θέση του Περογαμβράκη πέρασε ο Νιμανί.

73\’ Τελευταία αλλαγή για τους γηπεδούχους, με τον Πούλγκα να αφήνει τη θέση του στον

74\’ Σουτ του Φραγκουλάκη, δύσκολα με διπλή επέμβαση θα διώξει ο Κατσούλης.

77\’ Σέντρα σουτ του Φαμπρίζ απο δεξιά, δύσκολα και εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Φερνάντες.

79\’ Σούτ του Χαϊκάλη έξω απο την περιοχή, δύσκολα σε κόρνερ ο Φερνάντες.

80\’ Νέα καλή επέμβαση του τερματοφύλακα του ΟΦΗ, όταν μετά από σέντρα του Καλαμιώτη, η μπάλα κατέληξε στον αμαρκάριστο Ατματζίδη, όμως ο Φερνάντες βγήκε και του πήρε τη μπάλα.

85\’ Τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Ζε Εντουάρντο να αντικαθιστά τον Λαμπρόπουλο.

90\’ Φάουλ του Φραγκουλάκη απο πλεονεκτική θέση, η μπάλα άουτ.

Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.

91\’ Κίτρινη κάρτα ο Σταύρου.

94\’ Σέντρα του Κουτσιανικούλη, ο Ζε Εντουάρντο θα κατεβάσει με το στήθος, αλλά από κοντά θα κάνει κακό πλασέ και η μπάλα πέρασε άουτ.

94\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Μετά από κόρνερ του Φραγκουλάκη, ο προωθημένος Ζόρο θα κάνει την κεφαλιά και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Φερνάντες, Στάθης, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (85\’ Ζε Εντουάρντο), Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης (70\’ Νιμανί), Παπάζογλου, Όγιος (49\’ Κουτσιανικούλης)

Καλλιθέα (Κ. Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Παγώνης, Καλαμιώτης, Πίκολο, Φαγιέ (54\’ λ.τ. Σταύρου), Κατσικογιάννης, Φαμπρίζ, Ατματζίδης, Πούλγκα (73\’ Καραλής), Γκαλάν (46\’ Χαϊκάλης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook