Οι Πρόσκοποι του Ηρακλείου υποδέχονται την νέα Προσκοπική χρονιά με πολύ όρεξη, κέφι και δημιουργικότητα.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 οι Πρόσκοποι του Ηρακλείου θα πραγματοποιήσουν μια ημερήσια εκδρομή στην Πόλη του Ηρακλείου με πολύ παιχνίδι, τραγούδι, δράση αλλά και προσφορά αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι οι Πρόσκοποι είναι ενεργοί πολίτες της πόλης αυτής.

Το ραντεβού για όλα τα μέλη έχει οριστεί το πρωί της Κυριακής στις 08.30 στον Άγιο Μηνά για εκκλησιασμό και το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο για τους Προσκόπους που έχουν επιστρέψει στον Δημιουργό.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στην πόλη με μεγάλα παιχνίδια, κωπηλασίες Ναυτοπροσκοπικών λεμβών αλλά και με δραστηριότητες προσφοράς στο πάρκο στην Πλατεία Προσκόπων (λόφος βίγλας) και δεντροφύτευση στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Από τα σημαντικά κομμάτια του προγράμματος της ημέρας αυτής θα είναι και τα εγκαίνια της νέας εστίας του 3ου Συστήματος Ν/Π. Ηρακλείου στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης (πίσω από τον θεατρικό σταθμό), στις 18.00 όπου προσκαλούνται και όλα τα μέλη και οι φίλοι της Προσκοπικής Κίνησης να παρευρεθούν.

Η βραδιά θα κλείσει όμορφα με χορό και τραγούδι σε ένα πάρτι αφιερωμένο στα παιδιά. (παρακαλείστε να παρκάρετε τα οχήματα σας από την πίσω πλευρά κοντά στα ΚΤΕΛ για να μην κλείσει η παραλιακή λεωφόρος ή χώρος των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook