Φόρο τιμής στον Παύλο Φύσσα αποτίει με το τραγούδι που έγραψε για τον 34χρονο, ένας αμερικανός ράπερ.

Πρόκειται για τον Quadir Lateef, που στο τραγούδι του με τίτλο «Fuck Golden Dawn», το οποίο αναρτήθηκε στο youtube πριν από περίπου έξι ημέρες, τα χώνει στο κόμμα της «Χρυσής Αυγής», συγκρίνοντας την με την Κου Κλουξ Κλαν, ενώ καλεί τους Έλληνες να αντιδράσουν απέναντι στους ρατσιστές.

Το τραγούδι, ξεκινά με τη φράση «Αναπαύσου εν ειρήνη Killah P», και συνεχίζει λέγοντας:

«Σας τα χώνω δειλοί κ…-Χρυσαυγίτες, που θέλετε να γίνετε Κου Κλουξ Κλαν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα πάνω από τον Killah P. Toν έβγαλαν από τη μέση. Πήραν τη ζωή ενός παιδιού που κάτι είχε να πει. Eπιτίθενται στους μετανάστες και τους ομοφυλόφιλους. Επιτίθενται στους μουσουλμάνους και τον κόσμο που προσεύχεται. Είστε ένα τσούρμο φασίστες, γι\’ αυτό σας φτύνω στα μούτρα».

Όσο για το ρεφρέν του κομματιού, αναφέρει: «Γ… τη Χρυσή Αυγή… θέλετε να πάτε σε πόλεμο; Ελάτε! Γ… τη Χρυσή Αυγή, δεν φοβάμαι, ελάτε».

Τέλος ο Quadir Lattif απευθύνεται και στους Έλληνες λέγοντάς τους: «Πρέπει να ενωθείτε όλοι. Να ξαναπάρετε τη δύναμη στα χέρια σας. Δεν μπορείτε να αφήνετε αυτούς τους τύπους να σκοτώνουν κόσμο. Να τους βλέπετε απλώς να κυκλοφορούν, τους ρατσιστές και τους φασίστες. Χωρίς να κάνετε τίποτα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να έχετε ειρήνη. Καμιά φορά χρειάζεται πόλεμος».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook