Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ο υπαρχιφύλακας στη Ρόδο, ο οποίος σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, εκπαίδευε μέλη της Χρυσής Αυγής.

Από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ διατάχθηκε επίσης Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του, ενώ η υπόθεση ανατέθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Πρόκειται για υπαρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί σε υπηρεσία του αεροδρομίου της Ρόδου.

Ονομάζεται Σ.Σ. και στις φωτογραφίες μοιάζει ως ο εκπαιδευτής των μελών της τοπικής οργάνωσης στις τακτικές μάχης σώμα με σώμα με τη χρήση όπλων.

Ο υπαξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει ότι υπάρχει φωτογραφικός φακός που απαθανατίζει τις σκηνές και μοιάζει να θέλει να μην φανεί το πρόσωπό του. Ωστόσο μετά την ανάρτηση που έγινε στην ιστοσελίδα της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής αναγνωρίστηκε από συναδέλφους του αστυνομικούς.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Έθνος ο αστυνομικός συμμετέχει σε άσκηση μάχης σώμα με σώμα με τη χρήση ροπάλων, αλλά και αντικειμένων που αντικαθιστούν τα μαχαίρια.

Η εκπαίδευση γίνεται στον χώρο του αρχαίου σταδίου του νησιού με την παρουσία γυναικών, ακόμη και μικρών παιδιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο αστυνομικός υπέβαλε παραίτηση μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών “για προσωπικούς” λόγους, ωστόσο αυτή δεν έγινε δεκτή και διετάχθη ΕΔΕ.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook