Δεν έχει ακόμη ληφθεί οριστική απόφαση για το αν και πόσοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα παραιτηθούν, σύμφωνα με το Νίκο Μιχαλολιάκο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα» ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως το κόμμα του «έχει στα χέρια του το όπλο να δημιουργήσει πολιτικό σεισμό» και προειδοποίησε ότι «θα μπορούσαμε κάθε δύο εβδομάδες να προκαλούμε εκλογές».
Όπως είπε χαρακτηριστικά:
«Επί του θέματος αν θα παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να προκληθούν εκλογές, ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση. Όλα είναι ανοιχτά. 
Αλλά ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας, ότι παραιτείται επί παραδείγματι ο βουλευτής Επικρατείας τον οποίο διαθέτει η Χρυσή Αυγή. 
Τότε θα πρέπει να γίνουν εκλογές σε όλη την επικράτεια.Και οι περιπτώσεις είναι δύο: η μία να μη συμμετέχουν και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε θα πέσουν τα προσωπεία του ψεύτικου και στημένου πολιτικού παιχνιδιού και θα αποδειχθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέμματα όταν λέει ότι θέλει εκλογές και διεκδικεί εξουσία. Η δεύτερη περίπτωση να γίνουν εκλογές και αν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει πρώτος στην Επικράτεια εναντι της ΝΔ, το δέλεαρ δεν θα είναι η μία έδρα. 
Το δέλεαρ θα είναι η πολιτική εντύπωση και πεποίθηση ότι κυβερνά ένα κόμμα που δεν είναι πρώτο. Άρα θα δημιουργηθεί πολιτικός σεισμός. Ναι έχει στα χέρια της η Χρυση Αυγή το όπλο να δημιουργήσει έναν πολιτικό σεισμό. Και αυτό ας το σκεφτούν καλά όσοι παίρνουν τις αποφάσεις. Θα μπορούσαμε κάθε δύο εβδομάδες να προκαλούμε εκλογές».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook