Η ομάδα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που αποτελείται απο την Ελένη Ζαρούλια, τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Ηλία Παναγιώταρο και τον Χρήστο Παππά, υπέβαλλαν μήνυση εναντίον του ΠΑΣΟΚ για επιχορηγήσεις και κονδύλια προς το κόμμα την περίοδο 2007-2010.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, η Χρυσή Αυγή προτείθετο να καταθέσει μηνύσεις για να χαρακτηριστούν «εγκληματικές οργανώσεις» τα πολιτικά κόμματα.

\”Η Χρυσή Αυγή καταθέτει φακέλους στην Δικαιοσύνη για να χαρακτηριστούν εγκληματικές οργανώσεις τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και της αριστερής τρομοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Οι υποθέσεις είναι εκατοντάδες, από τις εγκληματικές οργανώσεις Τσοχατζόπουλου και Παπαγεωργόπουλου, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τα σκάνδαλα, τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ δολοφόνους και τρομοκράτες», είχε δηλώσει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Αμέσως μετά την άφιξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στον Άρειο Πάγο, ομάδα αγνώστων έριξε πέτρες και καδρόνια στον προαύλιο χώρο. Εναντίον τους κινήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και οι άγνωστοι έσπευσαν να εξαφανιστούν.



 «Κατέθεσαμε φάκελο που στέλνει στη φυλακή στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος διεφθαρμένου που καταλήστεψε τη χώρα. Είναι ένας φάκελος που ήταν καταχωνιασμένος στα συρτάρια της Δικαιοσύνης με άνωθεν εντολές. Ο Σαμαράς καλύπτει το ΠΑΣΟΚ για να παραμείνει στην εξουσία» δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Απαντώντας σε ερώτηση αν προτίθεται να παραιτηθεί, είπε: «Θα κάνω το καθήκον μου».

Οι βουλευτές αποχώρησαν συνοδεία αστυνομικών εξαιτίας και των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα, ενώ ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης προσερχόμενος στον Αρειο Πάγο είπε στους δημοσιογράφους: Καλημέρα παιδιά, ηρθαμε να παραδοθούμε».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. τα επεισόδια αποδίδονται σε χούλιγκανς, δεδομένου ότι την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη δίκη οπαδών του Ολυμπιακό στο Εφετείο, οι οποίοι συμμετείχαν σε επεισόδια στον Άλιμο το 2011.

kathimerini.gr/naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook