Με 18 ποδοσφαιριστές αναχωρεί το βράδυ της Παρασκευής (27/09) από το Ηράκλειο η αποστολή του Κισσαμικού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τζιορτζιόνε, ενώ για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή του τον Κιν. Εκτός αποστολής, πέρα από τον Ιταλό μέσο, έμειναν και οι Ανιάνγκμε, Κοκάκης, Παπακαστρήσιος, Βλαχάκης και Λευτ. Κομπογεννητάκης.

Η επίσημη ενημέρωση:

"Με την προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (27/09) στο Δ.Σ. Κισσάμου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας στα Χανιά εν όψει του αγώνα της Κυριακής (29/09) με τη Νέα Ιωνία.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (28/09) σε γήπεδο του Πειραιά.

Η αναχώρηση της αποστολής, στην οποία μετέχουν 18 ποδοσφαιριστές, είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή το βράδυ από το λιμάνι του Ηρακλείου.

Στην αποστολή ο προπονητής της ομάδας μας Σπύρος Μπαξεβάνος έχει συμπεριλάβει τους: Ρίζο, Κοντοπίδη, Βαρδάκη, Γιουρουκάκη, Δρακάκη, Εσόνο, Καρβουνιάρη, Κιν, Κουμπρόγλου, Μαντζιούνη, Μπάτζιο, Ν’ Γκουέμ, Παραλίκη, Τσικουδάκη, Χατζηλιόντα, Χολέβα, Ψαράκη, Ψυχουντάκη."Λευτέρης Αντωνακάκης