H ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ του Δήμου Χανίων με χαρά υποδέχεται στα Χανιά, για μια ακόμα φορά την METROPOLITAN OPERA και σε συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ παρουσιάζουν το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD».

Η μεγάλη αυτή συνεργασία με τη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης που εξασφάλισε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για μια τριετία για την Ελλάδα και την Κύπρο θα προσφέρει στους φίλους της όπερας ένα ξεχωριστό πολιτιστικό θέαμα, με την υπογραφή των πιο καταξιωμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας λυρικής σκηνής.

Η αποδοχή του κόσμου για το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν προβολής ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας πως το ελληνικό φιλόμουσο κοινό αγαπά και εκτιμά μία από τις πιο εκλεπτυσμένες μορφές τέχνης και έκφρασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τις παραστάσεις του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD», εξάντλησε τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων στις περισσότερες παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες χρονιές.

Η σεζόν για το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 ώρα 19.55, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, με μια νέα παραγωγή.

Πρόκειται για την εντυπωσιακή παράσταση «Eugene Onegin» του Peter Ilyich Tchaikovsky.

Η Anna Netrebko και ο Mariusz Kwiecien πρωταγωνιστούν στους ρόλους της ερωτευμένης Τατιάνας και του επιβλητικού Ονιέγκιν στο μοιραίο ρομάντζο του Tchaikovsky.

Η νέα παραγωγή της Deborah Warner σε σκηνοθεσία Fiona Shaw, τοποθετείται στο τέλος του 19ου αιώνα και “συλλαμβάνει” τη λάμψη και το πάθος της όπερας του Tchaikovsky.

Ο Piotr Beczala είναι ο Λένσκι, ο φίλος του Ονιέγκιν που γίνεται αντίπαλός του. Διευθυντής Ορχήστρας: Valery Gergiev.

Γενική είσοδος : 18 € – Μαθητικό Φοιτητικό Ανέργων Πολυτέκτων Τριτέκνων : 13 €

Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται από την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, ώρες 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00

Η συγκεκριμένη παράσταση θα μεταδοθεί ταυτόχρονα σε : Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Λουτράκι, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Λαμία, Μυτιλήνη, Βέροια, Καστοριά, Ρόδο, Ρέθυμνο και Χανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook