Μπορεί οι φωτογραφίες να μη θυμίζουν και πολύ την λαμπερή παρουσιάστρια όπως την γνωρίζουμε σήμερα, όμως, η αλήθεια είναι ότι αυτό που έχετε μπροστά σας είναι το παιδικό άλμπουμ της Ελένης που σας εξασφάλισε το περιοδικό YOU.

Στις 29 Οκτωβρίου του 1969 ένα όμορφο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο, σκορπίζοντας χαμόγελα στους γύρω της. Τα παιδικά της χρόνια, η μικρή Ελένη τα πέρασε στη Νίκαια μαζί με τη μαμά της, αφού έχασε τον πατέρα της σε μικρή ηλικία.

H Ελένη Μενεγάκη 5 χρονών

\"menegakipentexronon\"

Όταν έγινε δεκαέξι ετών, η μητέρα της έφερε στον κόσμο και τον αδελφό της, που είναι ο φύλακας άγγελός της. Παρόλο που είναι μικρότερος, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Το σχολείο δεν ήταν από τις αγαπημένες της ασχολίες.

Αν και ήταν αγαπητή στους δασκάλους της, η ίδια δεν ενδιαφερόταν και πολύ για τα μαθήματα. Σε νεαρή ηλικία ένιωσε το πρώτο καρδιοχτύπι που την οδήγησε ως τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Ελένη Μενεγάκη στο Δημοτικό με συμμαθητή τον Γιώργο Λιάγκα
\"menegakidimotiko\"

Παρόλο που ήταν πολύ νέα, παντρεύτηκε με έναν επιχειρηματία, αλλά ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ και μόλις χώρισαν η Ελένη επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της. Τέλη της δεκαετίας του ’80 και η λαμπερή παρουσιάστρια ξεκίνησε δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στο μόντελιγκ.

\"menegakinea\"

Το γλυκό προσωπάκι της σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο κορμί της ήταν τα μεγάλα εφόδια της στο χώρο της μόδας. Εκείνη την περίοδο, όμως, την εντόπισε και ο Μιχάλης Ρακιντζής που της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Προκαλείς».

Το πρώτο εξώφυλλο της Ελένης Μενεγάκη

\"menegakiprotoeksofillo\"

O πρώτος γάμος της Ελένης  Μενεγάκη στα 19 της

\"OLYMPUS

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook