Είναι η εποχή που πρέπει να περάσουμε από τα λαμπερά, έντονα κραγιόν του καλοκαιριού και τις κρεμώδεις υφές, σε πιο σκούρα και πλούσια χρώματα που δένουν με το φθινόπωρο και έχουν έναν αέρα πολυτέλειας. Όπως ακριβώς κάνουμε με τα ρούχα μας, έτσι και στο μακιγιάζ, πρέπει να αλλάξουμε τα προϊόντα μας ώστε να ταιριάζουν με την εποχή!

Χείλη: αφήνουμε πίσω τα κοραλί και τα φούξια και επιλέγουμε διάφανες υφές του μωβ, του μπορντό και του μελιτζανί.

Μάτια: το bronze μπορεί να είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με όλα αλλά είναι περισσότερο συνυφασμένο με το καλοκαίρι. Αντικαταστήστε το με σκιές που περιέχουν ζεστούς κόκκινους τόνους όπως το πορφυρό και το βυσσινί.

Νύχια: αφήνουμε πίσω τα άσπρα και τις αποχρώσεις του ροζ. Επιλέγουμε μπλε και μωβ που αγγίζουν το μαύρο καθώς και ανοιχτόχρωμα γκρι με καφέ τόνους.

Δέρμα: όλο το καλοκαίρι μιλάμε για λάμψη στο δέρμα, τώρα είναι εποχή που η επιδερμίδα πρέπει να έχει ένα βελούδινο τελείωμα, σχεδόν matte. Επιλέξτε το κατάλληλο foundation για να πετύχετε αυτή την υφή.

Μέσα σε αυτά που αλλάζουν, είναι φυσικά και το άρωμά μας. Μπορεί το καλοκαίρι να επιλέγουμε φρέσκες, ανάλαφρες νότες, τη φθινοπωρινή περίοδο όμως μπορούμε να στραφούμε σε πιο πλούσιες μυρωδιές που τονίζουν τη femme fatale πλευρά μας.

news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook