Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε Ηράκλειο και Χανιά, αλλά και σε «ευαίσθητους στόχους» έχουν λάβει οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικές εντολές έχουν δοθεί από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. σε ολόκληρη την Ελλάδα, προκειμένου να προληφθούν τυχόν αντιδράσεις μελών της Χρυσής Αυγής για το μπαράζ συλλήψεων στην ηγεσία της οργάνωσης αλλά και στελεχών της.
Επίσης στόχος των μέτρων ασφαλείας είναι να προληφθούν και τυχόν επιθέσεις κατά των γραφείων της Χ.Α.
Πάντως, προς το παρον, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr , από την Περιφερειακή Οργάνωση Κρήτης της Χ.Α. δεν σχεδιάζονται κάποιες αντιδράσεις καθώς τα στελέχη της οργάνωσης είναι σε αναμονή των εξελίξεων και «οδηγιών» από τα κεντρικά της Χ.Α. στην Αθήνα.
Να σημειωθεί πως – λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση των συλλήψεων – αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή, ομιλία του περιφερειακού διοικητή της οργάνωσης Σταύρου Καρεφυλλάκη, η οποία θα γινόταν στα γραφεία Χανίων της Χ.Α. με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Στο στόχαστρο πάντως των αστυνομικών αρχών φαίενται ότι έχουν μπει τρεις Κρητικοί οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις της Χρυσής Αυγής (δείτε εδώ)

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook