Σύμφωνα με μια αναφορά που είναι βασισμένη στην ανάλυση των εξαρτημάτων του iPhone 5S και 5C έχουμε την πληροφορία ότι η κατασκευή τους κοστίζει στην Apple μεταξύ 173 και 218 δολαρίων.

Το AllThingsD που είχε πρόσβαση στην αναφορά αυτή από την εταιρεία IHS ρίχνει φως στο κοστολόγιο αυτό και αν τα δεδομένα της εταιρείας είναι σωστά, προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως υπάρχουν μικρές διαφορές κόστους για τα δύο νέα μοντέλα της Apple.

H Apple λοιπόν δαπανάει γύρω στα 191 δολάρια σε εξαρτήματα για το iPhone 5S των 16 gigabyte. Το κόστος μεγαλώνει στα 210 δολάρια για το μοντέλο των 64 GB. Το κόστος συναρμολόγησης είναι 8 δολάρια για κάθε συσκευή.

Για το iPhone 5C τώρα, το κοστολόγια των εξαρτημάτων τους κυμαίνεται στα 173 δολάρια με 183 δολάρια με έξτρα 7 δολάρια για τη συναρμολόγηση κάθε συσκευής.

Το πιο ακριβό εξάρτημα είναι η οθόνη που στοιχίζει στην Apple 41 δολάρια, ενώ ο νέος A7 processor είναι στα 19 δολάρια (στα 13 δολάρια είναι ο A6 που βρίσκεται στο iPhone 5C) και τέλος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων του iPhone 5S στοιχίζει 7 δολάρια.

\"\"

appleworldhellas.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook