Η Σπάθα πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, αφού υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα ένα από τα φαβορί της κατηγορίας.
Με ιδανικό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο το συγκρότημα του Χρήστου Παπαδογιάννη έκανε την έκπληξη, επικρατώντας με 1-0 του Μινωταύρου στις Μουρνιές, με σκόρερ τον Μοσχανάκη. Η ιστορική ομάδα με την ήττα αυτή παρέμεινε στο -2, αφού ξεκίνησε με μείον βαθμούς λόγω της περσινής τιμωρίας για το παιχνίδι με τον Ίκαρο.
Με νίκη ξεκίνησε ο φιλόδοξος Ακρίτας, που πέρασε νικηφόρα από τα Καθιανά με σκορ 4-2 απέναντι στον Πανακρωτηριακό με δραματικό τρόπο. Οι Αλεξάκης (10\’) και Χαλίλογλου (40\’) είχαν δώσει προβάδισμα στην ομάδα του Αποκόρωνα, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τους Ορνεράκη (60\’) και Ι. Καλλέργη (70\’). Τελικά στο 86\’ ο Αννιτσάκης με πέναλτι και στις καθυστερήσεις ο Χαλίλογλου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα χάρισαν στους φιλοξενούμενους το \”τρίποντο\”.
Με γκολ του νεαρού επιθετικού Βαβουράκη ο Ηρακλής Νεροκούρου πανηγύρισε σπουδαία νίκη στη Μοναχή Ελιά απέναντι στη Δόξα Παχιανών με σκορ 1-0. 

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Σούδα ο τοπικός Άρης πήρε την πολύτιμη νίκη με 2-1 κόντρα στον Ίκαρο Μουρνιών, που \”φωνάζει\” για τη διαιτησία του Θωμά Κουρκούνα. 

Στο 7\’ ο Κλωθάκης άνοιξε το σκορ για να δώσει σαφές προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους στο 75\’ ο Μάστορας. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 80\’ με τον Χριστόπουλο.

Ο σύλλογος από το Πασακάκι ζήτησε πέναλτι στο 20\’, αμφισβήτησε την κόκκινη πάνω στον Δαμανάκη στο 70\’ και έκανε λόγο για δυο κόκκινες που δεν υπέδειξε ο ρέφερι σε παίκτες των γηπεδούχων. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε και ο Γαλανάκης για τους νικητές.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook