Το εισιτήριο για την τρίτη και τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης παίδων θα επιδιώξει να σφραγίσει ο Ν.Ο. Χανίων στα 5 παιχνίδια που πρόκειται να δώσει αρχής γενομένης από την Πέμπτη (28/4) στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.

Το συγκρότημα του Νίκου Βλαζάκη που προσδοκά να προκριθεί είτε ως 1ο είτε ως 2ο, συμμετέχει στο Β’ Όμιλο Αττικής και εκτός της \”οικοδέσποινας\” Βουλιαγμένης, αντίπαλοί του θα αποτελέσουν το Ρέθυμνο, η Χίος, ο Ποσειδώνας Ιλισίων και η Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ν.Ο.Χ.: \”Θα πω ό,τι λένε και οι υπόλοιποι προπονητές του Ομίλου και θα ταυτιστώ απόλυτα με όσα είπε πριν από λίγες μέρες και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, πως τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα λόγω της πισίνας. Αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημα για όλους μας. Δεν γίνεται η δουλειά που πρέπει ή που θα γινόταν κανονικά εφόσον οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Τα παιδιά δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά το σίγουρο είναι ότι θα μπορούσαν να είναι σε πολύ καλύτερη… Θα προσπαθήσουμε πάντως για το καλύτερο, αν και ο Όμιλος είναι αρκετά δύσκολος διότι υπάρχουν 4 τουλάχιστον ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση. Εμείς από την πλευρά μας πάμε για να περάσουμε στα τελικά, αν και αναμένω να συναντήσουμε δυσκολίες\”.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων, την οποία θα συνοδεύσει εκτός του Νίκου Βλαζάκη και ο προπονητής της ομάδας μίνι παίδων, Γιώργος Φραγκέδης, είναι η εξής: Κοκονάς, Μπιτσάκης Αντώνης, Μυγιάκης, Παπασηφάκης, Σηφοστρατουδάκης, Σκουμπάκης, Σολογάννης, Μανιουδάκης, Χατζηδάκης, Χατζηιωάννου, Δασκαλάκης, Μητράκης, Μπιτσάκης Αντώνης, Βολτυράκης, Σταματάκης.

 

Όσον αφορά το πρόγραμμα:

 

1η αγωνιστική

Πέμπτη (28/4)

12.00 Βουλιαγμένη-ΚΟΠΙ

13.00 Χίος-Καλαμάτα

14.00 Ρέθυμνο-Ν.Ο. Χανίων

 

2η αγωνιστική

Πέμπτη (28/4)

19.30 ΚΟΠΙ-Καλαμάτα

20.30 Ν.Ο. Χανίων-Χίος

21.30 Βουλιαγμένη-Ρέθυμνο

 

3η αγωνιστική

Παρασκευή (29/4)

12.00 Καλαμάτα-Ν.Ο. Χανίων

13.00 Ρέθυμνο-ΚΟΠΙ

14.00 Χίος-Βουλιαγμένη

 

4η αγωνιστική

Παρασκευή (29/4)

19.30 ΚΟΠΙ-Ν.Ο. Χανίων

20.30 Βουλιαγμένη-Καλαμάτα

21.30 Ρέθυμνο-Χίος

 

5η αγωνιστική

Σάββατο (30/4)

12.00 Ν.Ο. Χανίων-Βουλιαγμένη

13.00 Καλαμάτα-Ρέθυμνο

14.00 Χίος-ΚΟΠΙ

 

 

Πηγή: nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook