Για τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού και την αποχώρησή της από το “Μες στην καλή χαρά” μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που φέτος θα συνεργαστεί στο πλατό με την Κατερίνα Καραβάτου. Η νεαρή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως οι σχέσεις της με την Ναταλία περιορίστηκαν μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ αναφέρεται και στη φιλία που την ενώνει με την Ελένη Μενεγάκη.
 
Στη συνέντευξή της στο περιοδικό “People” η Κωνσταντίνα ανοίγει την καρδιά της και μιλά για όλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε όσους μιλούν για το αν θα έχει διάρκεια στην τηλεόραση πως: “Το ένστικτο του κοινού είναι αλάνθαστο”.

\"\"

 
Φέτος, στον τηλεοπτικό αέρα, δεν θα συγκατοικήσει με τη Ναταλία Γερμανού. Αναρωτιέται κανείς αν αυτή η αποχώρηση θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εκπομπή.
 
“Και η Ζέτα αποχώρησε από το Dancing With the Stars. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν θα το βλέπει το κοινό; Αν ήταν έτσι, δεν θα προβαλλόταν καν το show. Η αποχώρηση της Ναταλίας ούτε με στενοχωρεί ούτε με χαροποιεί. Με ρωτάς για τη χημεία μας. Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Υπήρχε μια κατάσταση κανονική, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν υπήρξαμε φίλες, απλά συνεργάτιδες. Εχθρικά πάντως δεν ένιωσα ποτέ για εκείνη. Ίσα ίσα, ήταν ένας άνθρωπος που με είχε στο πλευρό του κι εγώ πήγα με την πίστη να μάθω από εκείνη. Τώρα, το αν με άφησε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ή αν με άφησε να έχω το δικό μου ρόλο στην εκπομπή”, εξομολογείται στο People.

\"\"

 
Κάποιοι στο πρόσωπό της βλέπουν τη νέα Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια δηλώνει: “Η Ελένη είναι αναντικατάστατη. Ούτε θα ’θελα, ούτε μπορώ να την αντικαταστήσω. Ακόμη και να τα εγκαταλείψει όλα σε πέντε χρόνια, κανείς δεν πρόκειται να πάρει τη θέση της. Δεν θα αποτελέσω τη νέα Ελένη, αλλά μακάρι να έχω την πορεία της”.
 
Δίνει όμως, στη ζωή της δεύτερες ευκαιρίες;
 
“Πιστεύω στη δεύτερη ευκαιρία. Το κακό, όμως με εμένα είναι πως όταν τελειώσω με έναν άνθρωπο δεν υπάρχει επιστροφή”.
 
Πώς νιώθει που πέφτουν πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας: “Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται στην πραγματική ζωή και όχι κάτω από το φως των προβολέων”
 
Τι λέει για τον έρωτα;
 
“Θέλω έναν άνθρωπο που να με ηρεμεί, να με ξεκουράζει με ένα χάδι, μια αγκαλιά έναν καλό λόγο”.

tlife.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook