Στο κτίριο της ΓΑΔΑ προσήλθε λίγα λεπτά μετά τις 13:00 ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Μπαίνοντας στην είσοδο της ΓΑΔΑ, ο Χρήστος Παππάς αποκάλεσε \”αρχηγό\” τον Νίκο Μιχαλολιάκο και φώναξε \”ζήτω η Χρυσή Αυγή, ζήτω!\”, σηκώνοντας το χέρι του.


Δείτε σχετικά βίντεο

Ο κ.Παππάς έφτασε στη λεωφόρο Αλεξάνδρας με ταξί και δήλωσε στους δημοσιογράφους: \”Προσέρχομαι αυτοβούλως, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, δεν έχω τίποτα να κρύψω\”, ενώ ταυτόχρονα κατήγγειλε \”πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις από την κατοχική κυβέρνηση του μνημονίου\”, με μοχλό -όπως είπε- \”την ανεξάρτητη κατά κάποιους δικαιοσύνη\”.

\”Η αλήθεια θα λάμψει. Ο εθνικισμός θα νικήσει. Ο ελληνικός λαός να μην σκύβει το κεφάλι. Είμαι απολύτως ελεύθερος. Κάνουμε νόμιμο πολιτικό αγώνα και θα επανέλθουμε. Η Χρυσή Αυγη δεν λυγίζει\” πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Τρίτη θα απολογηθούν ο πολιτικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής και άλλοι τρεις από τους 20 συνολικά συλληφθέντες. Οι υπόλοιποι θα απολογηθούν την Τετάρτη.

Ο εισαγγελέας άσκησε στον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο και τους βουλευτές Κασιδιάρη, Παναγιώταρο, Λαγό, Μίχο και τους υπόλοιπους, ποινική δίωξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή.

βίντεο skai/real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook