Νέο καταστατικό και νέο όνομα είχε ετοιμάσει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, σε περίπτωση που το κόμμα του αποφασιζόταν να τεθεί εκτός νόμου.

Ωστόσο, οι εξελίξεις με τη σύλληψη του ίδιου και άλλων βουλευτών και στελεχών της ΧΑ τον πρόλαβαν.

Όπως αναφέρει η Real News, ο αρχηγός της ΧΑ ήταν έτοιμος να ιδρύσει νέο κόμμα εάν το έθεταν εκτός νόμου, αλλά πλέον μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις τα ηνία ανέλαβε η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια, η οποία θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι. 
Η Ελένη Ζαρούλια είναι αυτή που θα αποφασίσει εάν θα παραιτηθούν οι βουλευτές του κόμματος ή όχι, καθώς έχει αναλάβει συντονιστικό ρόλο. 
Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης, τα μέλη της Χρυσής Αυγής την αποκαλούσαν «λοχία Σουλτς», ενώ φαίνεται πως είναι ο φόβος και ο τρόμο, με κάποιους να λένε «τώρα θα φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο από τα παράθυρα», όταν έμαθαν ότι αναλαμβάνει τα ηνία του κόμματος.
Η Ελένη Ζαρούλια ήταν και αυτή που αμέσως μετά τη σύλληψη του συζύγου της ενημέρωσε όσους περισσότερους μπορούσε, ανάμεσα τους και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, ενώ έστειλε και μηνύματα σε μέλη της Χρυσής Αυγής για τη συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ. Ακόμη, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑΤΟδότη, όσοι έμαθαν για τις συλλήψεις φρόντισαν να ξεφορτωθούν ρόπαλα, λάβαρα, σιδηρογροθιές και στιλέτα.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook