Το καλό του πρόσωπο που είχε δείξει με τον Αστέρα Τρίπολης πριν από δύο αγωνιστικές θυμήθηκε σήμερα ο ΟΦΗ απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, όμως δεν μπόρεσε ούτε αυτή τη φορά να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αν μάλιστα δεν είχε τον εξαιρετικό και σήμερα Δασκαλάκη, τότε ίσως να μην έπαιρνε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, μπήκε πολύ δυνατά, έπιασε στον ύπνο τον ΠΑΟΚ και προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με τον πολύ καλό Περογαμβράκη. Η συνέχεια μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν επιφύλαξε εκπλήξεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, ο ΟΦΗ οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα και σε μια από τις πολλές στιγμές πολιορκίας κατάφερε με περιπετειώδη τρόπο να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Μακρή.

Μετά την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πάρει το τρίποντο όμως ο Δασκαλάκης είπε ξανά όχι. Στο τέλος ο ΟΦΗ πίεσε αλλά το σκορ έμεινε στην ισοπαλία.

83\’: Ο Βίτορ βάζει προβολή και ο Δασκαλάκης λέει όχι με νέα μεγάλη επέμβαση.

74\’: Ο ΠΑΟΚ ισοφαρίζει με αυτογκόλ του Μακρή (1-1). Εκτέλεση φάουλ του Λίνο, μπέρδεμα στην περιοχή του ΟΦΗ ένας όμιλος παικτών πάνω στη μπάλα, το ριπλέι δείχνει αυτογκόλ του Μακρή, καθώς είναι ο τελευταίος που ήρθε σε επαφή με τη μπάλα.

68\’: Νέα σημαντική επέμβαση του Δασκαλάκη στο σουτ του Βούκιτς.

65\’: Ο Λόρενς στη θέση του Λάζαρ και ο Γεωργιάδης στη θέση του Σαλπιγγίδη.

54\’: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ! Ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ ο Μακρής πήδηξε για την κεφαλιά μπρος τα πίσω, λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Δασκαλάκη.

48\’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μιλιάζες διώχνει δύσκολα ο Χακόμπο.

41\’: Νέα σημαντική επέμβαση του Δασκαλάκη, διώχνει το σουτ του Λάζαρ.

37\’: Κιτρινίζεται ο Βούκιτς

25\’: Μεγάλη επέμβαση του Δασκαλάκη με το πόδι σε σουτ του Αθανασιάδη.

23\’: Αναγκαστική αλλαγή για τον Δερμιτζάκη. Ο Σβασίγια στη θέση του Ζόρο ο οποίος τραυματίστηκε.

15\’: Ο Κουτσιανικούλης με κεφαλιά τροφοδοτεί τον Περογαμβράκη ο οποίος από κοντά κεραυνοβολεί τον Χακόμπο για το 1-0! ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-0 με τον ΟΦΗ να προηγείται εφέτος για πρώτη φορά.

ΣΚΟΡΕΡ: 15\’ Περογαμβράκης – 74\’ Βίτορ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθήνας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 10\’ Στοχ, 37\’ Βούκιτς, 59\’ Λίνο, 74\’ Νέτσιντ, 77\’ Τζιόλης
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Π. Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Βερόν, Τριποτσέρης, Ζόρο (23\’ λ.τ. Σβασίγια), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (85\’ Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο (65\’ Φραγκουλάκης), Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες.

ΠΑΟΚ (Χ. Στέφενς): Χακόμπο, Τζιόλης, Βούκιτς (70\’ Νέσιντ) Βίτορ, Λίνο, Λάζαρ (64\’ Λόρενς), Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Κίτσιου, Σαλπιγγίδης (64\’ Γεωργιάδης), Στόχ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάνταλος, με επόπτες τους Καρατζίκα και Σωτηρόπουλο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook