Ο Α.Ο. Χανιά αν και πάλεψε αρκετά δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα των Ψαχνών.
Το συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν ηττήθηκε με 2-1 από τον τοπικό Ηρακλή στην πρεμιέρα του για το πρωτάθλημα της Football League. 
Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον ΑΟΧ και προηγήθηκαν μόλις στο 2\’ με σουτ του Ντάνιελ. Μάλιστα στο 5\’ είχαν τεράστια ευκαιρία για το 2-0 όταν καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος του Πιθαρούλη, αλλά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Τριανταφύλλου.
Στη συνέχεια η Χανιώτικη ομάδα ανέβασε… στροφές και έχασε καλή ευκαιρία με τον Χατζηισαΐα στο 23\’. Η ισοφάριση για τους \”μπλε\” ήρθε στο 27\’ όταν ο Τσατσαρής σούταρε για να αποκρούσει ο Πουρής και στην επαναφορά ο Τσάτσος να σκοράρει με σουτ. 
Στο 39\’ ο ΑΟΧ έφτασε κοντά στο 1-2, αλλά μετά την εξαιρετική κούρσα και την σέντρα του Πάγκαλου ο Πουρής αρνήθηκε το γκολ στον Τσατσαρή, με το σουτ του Μπουντόπουλου στην επαναφορά να καταλήγει άουτ. 
Στο 66\’ ο γκολκίπερ του Ηρακλή αρνήθηκε το γκολ στον Πάγκαλο και τρία λεπτά αργότερα δόθηκε νέο πέναλτι στην ομάδα των Ψαχνών. Αυτή τη φορά ο Τριανταφύλλου ήταν εύστοχος για το 2-1.
Ο ΑΟΧ θα μπορούσε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά η τύχη του… γύρισε την πλάτα στην προσπάθεια του Λουκίνα στο 84\’, που η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης στο 89\’ \”σέρβιρε\” στον Πάγκαλο που αστόχησε από κοντά.
Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Λάμπρου): Πουρής(30’ Αθανασόπουλος), Στουρνάρας, Φοντάκαρο, Τζανής, Παλαιολόγος, Τζιμόντσι, Μπακομήτρος, Ντάνιελ, Κρητικός, Κοιλιάρας(80’ Γκεμίσης), Τριανταφύλλου.
Α.Ο.Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Μανωλάς( 68’ Μποτωνάκης) , Παπατζίκος, Πυθαρούλης,Τσάτσος, Πότσι (λ.τ.19’ Χατζηησαϊας),Τσατσαρής,Μπουντόπουλος(77’ Βασιλόγιαννης) ,Λουκίνας, Πάγκαλος.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook