Σπαταλώντας σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει το πρώτο «τρίποντο» στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική ο Κισσαμικός έμεινε στο «λευκό» 0-0 με τη Νέα Ιωνία.

Η Χανιώτικη ομάδα, με 30 ένθερμους υποστηρικτές της στην κερκίδα, μπορεί να μην μπήκε καλά στο παιχνίδι και να απειλήθηκε με γκολ από τον Καραχάλιο στο 13’ αλλά μετά το 20’ ισορρόπησε τον αγώνα και έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Κουμπρόγλου πέντε λεπτά αργότερα. Στο 35’ ο Δρακάκης από πλεονεκτική θέση έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία για τον εκπρόσωπο των Χανίων στη Γ’ Εθνική.

Στο β’ μέρος η εικόνα του Κισσαμικού ήταν πιο βελτιωμένη με την είσοδο του ταχύτατου Τσικουδάκη, με την πρώτη καλή στιγμή να είναι στο 57’ με τον Κουμπρόγλου. Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στις ευκαιρίες με τον Τύρπο στο 64’ και ένα λεπτό μετά ο διαιτητής Λάμπρου αρνήθηκε το πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τερλελή πάνω στον Τσικουδάκη. Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές ήταν πρωταγωνιστές και στο 73’ όταν ο Τσικουδάκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και λίγο πριν βρεθεί απέναντι από τον Λυκούρη «γκρεμίστηκε» έξω από την περιοχή από τον έμπειρο αμυντικό των γηπεδούχων.

Στο 78’ ο Λάμπρου δεν έδωσε φάουλ πάνω στον Χατζηλιόντα και η μπάλα έφτασε στον Καραγιάννη που σέντραρε με τον Καραχάλιο να πλασάρει και τον Ρίζο να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση. Στην επαναφορά ο πρώην φορ του Πανηλειακού πλάσαρε ξανά με τον Χολέβα να σώζει την εστία του Κισσαμικού.

Η ομάδα των Χανίων είχε περισσότερες δυνάμεις και προσπαθούσε για το γκολ χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις με τους Δρακάκη (91’) και Παραλίκη (92’).

Νέα Ιωνία: Λυκούρης, Κοντίδης, Ρόππας, Τερλελής, Αχμέτ, Σπαγής, Πρισιμιτζής (59’ Νησαράκης), Τύρπος (80’ Μάλτσι), Όγκμπουε, Καραγιάννης, Καραχάλιος (90+1’ Βογατσάς).

Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Εσόνο, Ψυχουντάκης (15’ λ.τρ. Καρβουνιάρης), Χολέβας, Ν’ Γκουέμ, Κουμπρόγλου (79’ Ψαράκης), Κιν (46’ Τσικουδάκης), Δρακάκης, Χατζηλιόντας, Μπάτζιο.

Αποστολή στη Νέα Ιωνία: Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook