Τελευταία ενημέρωση: 14:39

Τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ιεράπετρα με τραγική φιγούρα 45χρονο συμβασιούχο εργαζόμενο του δήμου Ιεράπετρας στην καθαριότητα.

Ο άτυχος άντρας ο οποίος βρισκόταν εν ώρα εργασίας κατέβηκε από το απορριμματοφόρο για την αποκομιδή των απορριμμάτων και παρεσύρθη από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και στη συνέχεια να καταλήξει.
Οι αρχές του Λασιθίου ερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ένας 55χρονος αγρότης είναι ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον άτυχο εργαζόμενο.

Ο οδηγός του οχήματος ισχυρίστηκε πως προσπάθησε να προσπεράσει το απορριμματοφόρο ενώ αυτό είχε σταματήσει, ο ήλιος του μείωσε την ορατότητα και δεν μπόρεσε να διακρίνει τον άτυχο άνδρα.

Ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

\”Το τραγικό συμβάν του θανάσιμου τραυματισμού υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου, το οποίο συνέβη κατά την ώρα άσκησης των καθηκόντων του, βύθισε στο πένθος την κοινωνία της Ιεράπετρας.

Η Δημοτική Αρχή, το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, οι εργαζόμενοι του Δήμου, σύσσωμος ο Δήμος Ιεράπετρας, εκφράζουμε την θλίψη και την οδύνη που μας διακατέχει όλους για τον άδικο χαμό του συνεργάτη μας. Εκφράζουμε επίσης τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Δήμαρχος
Σήφης Αναστασάκης \”

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook