Την οργή τους απέναντι στη συγγραφέα του Ημερολογίου της Μπρίτζετ Τζόουνς, Έλεν Φίλντινγκ, εκφράζουν οι θαυμαστές της βρετανίδας, λίγο ατσούμπαλης, ηρωίδας, μετά από πληροφορίες ότι στο νέο βιβλίο με πρωταγωνίστρια τη Μπρίτζετ, ο σύντροφός της Μαρκ Ντάρσι είναι… νεκρός. 
Σε αποσπάσματα από το νέο βιβλίο της Φίλντινγκ, Mad About the Boy που δημοσιεύτηκαν στους Sunday Times, η Μπρίτζετ αποκαλύπτει ότι ο Μαρκ Ντάρσι, σύζυγος και πατέρας των δύο παιδιών της, έχει πεθάνει εδώ και πέντε χρόνια.
Η Μπρίτζετ Τζόουνς αποτελεί τόσο λογοτεχνικό, όσο και κινηματογραφικό φαινόμενο (έγινε ταινία με πρωταγωνιστές τους Ρενέ Ζελβέγκερ, Κόλιν Φερθ και Χιού Γκραντ). 
Oi πρώτες της εμφανίσεις έγιναν μέσα από τη στήλη της Φίλντινγκ στην εφημερίδα Independent. Η ηρωίδα έγινε τόσο δημοφιλής που οι θαυμαστές της «απαίτησαν» ένα βιβλίο με τις περιπέτειές της.
Τώρα, οι θαυμαστές εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο του Ντάρσι.
«Μια ερώτηση για την Έλεν Φίλντινγκ. Γιατί;» γράφει στο Twitter η Έλεν Λέμον.
«Δεν είμαι έτοιμη να πιστέψω αυτά που ακούω για τον Μαρκ Ντάρσι. Ναι, πιστεύω ότι είναι πραγματικό πρόσωπο» γράφει η Κατερίνα Σκορσόνε.
«Ο Μαρκ Ντάρσι μπορεί να πέθανε, αλλά ο κύριος Ντάρσι θα ζει για πάντα!» γράφει η Τίφανι Τζο Γκίλελαντ στο Twitter, αναφερόμενη στον δημοφιλή ήρωα της Τζέιν Όστεν που ενέπνευσε τον αντίστοιχο της Φίλντινγκ.
«Θα κλείσω το τηλέφωνό μου και θα φύγω για πέντε λεπτά. Νιώθω πληγωμένη και σοκαρισμένη και ναι, είμαι δραματική» γράφει η Χάβα Μόργκαν, ενώ η Σόφι Ουόρκμαν δηλώνει: «εάν δεν αγοράσω το επόμενο βιβλίο της Μπρίτζετ Τζόουνς αυτό σημαίνει ότι έζησαν ευτυχισμένοι και ότι δεν πέθανε κανείς».
in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook