Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
Για αύριο Τρίτη 1/10, προβλέπεται ασθενής βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. 
Για αύριο Τρίτη 1/10, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
Για αύριο Τρίτη 1/10, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται αίθριος καιρός, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
Για αύριο Τρίτη 1/10, προβλέπεται αραιη συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται συννεφιά με ασθενή βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και ίδιους ανέμους.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook