Οι εξετάσεις \”μίλησαν\”, οι γιατροί έμαθαν επιτέλους τι ταλαιπωρεί εδώ και μια εβδομάδα την Δέσποινα Μοιραράκη.

Όπως διαβάζουμε στην \”Espresso\”, η βασίλισσα των χαλιών εισήχθη την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και αφόρητους πόνους σε όλο της το σώμα, ενώ το ιατρικό team που την παρακολουθούσε δεν μπορούσε να βρει από τι πάσχει.

Τελικά τα αποτελέσματα έφτασαν στα χέρια τους και αποκάλυψαν ότι στο ταξίδι της στην Ινδία η επιχειρηματίας προσεβλήθη από δάγκειο πυρετό. Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην εφημερίδα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, με τα συμπτώματα να παραμένουν, ωστόσο τώρα πια οι γιατροί ξέρουν που βαδίζουν και ποια αντιβίωση να της χορηγήσουν.

\”Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχω δάγκειο πυρετό. Την πάτησα στην Ινδία, κάτι με τσίμπησε. Είμαι χάλια, επτά μέρες στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό, δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν μπορώ να φάω τίποτα, πίνω μόνο νερό. Η κατάστασή μου είναι ακόμα σοβαρή, ενώ οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί, καθώς θέλουν να αποφύγουν να βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις όσον αφορά τα συμπτώματα.\”

Espresso/enikos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook