Παρότι άντεξε για παραπάνω από ένα ημίχρονο απέναντι στον Ηλυσιακό ο Ερμής δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο Ζωγράφου.
Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με σκορ 2-1, αλλά η ομάδα των Ζωνιανών έχει πολλά παράπονα από τον ρέφερι Παπάζογλου (Αν. Αττικής) και μάλιστα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ του Ερμή Ζωνιανών εκφράζει την αγανάκτησή του για την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Τέτοιες διαιτησίες δεν πάνε μπροστά το ποδόσφαιρο και πραγματικά ντρεπόμαστε γι΄αυτό που είδαμε σε ένα παιχνίδι για το οποίο η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφωρα».
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στο 72\’ καταλογίστηκε πέναλτι για ανατροπή του Κάμπα από τον Νικηφόρο, ο οποίος αποβλήθηκε, για να καθίσει κάτω από την εστία ο Μήτρου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στρατάκης, που ευστόχησε για το 1-0, με τον Κολοβό να σημειώνει το 2-0 στο 77\’.
Το μόνο που κατάφερε ο Ερμής ήταν να μειώσει στο 85\’ με τον Γκούγκα.
Η ομάδα του Ζωγράφου δεν ξέχασε τον Στέλιο Κοζανίδη και τον βράβευσε πριν την έναρξη για τη διετή παρουσία του από το 2005 έως το 2007.
Ηλυσιακός (Δημήτρης Παπασπύρου): Νικολάου, Μητσόπουλος, Ιωαννίδης, Καραπιπέρης, Τσέπε, Φλέγκας, Κωνσταντίνου (66’ Χιος, 88’ Σύσκος), Στρατάκης, Αγγελόπουλος (46’ Κολοβός), Μασούρας, Κάμπας
Ερμής Ζωνιανών (Μάνος Σουτζής): Νικηφόρος, Κανδηλάκης, Κοζορώνης (52’ Πλουσής), Κάββαλος, Σταυρακάκης (67’ Κλίνης), Μπριλάκης, Ρουμπάκης, Αριστεινίδης, Γκούγκας, Κοζανίδης, Μπέρκης (72’ Μήτρου).
Για φωτογραφίες από τη σελίδα του Ερμή στο facebook πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook