Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2013 – 2014, η οποία έγινε στον Πολυχώρο Mega Place στα Χανιά.

Η παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος για τη νέα χειμερινή σαιζόν, έγινε με τη χρήση σύγχρονης οπτικοακουστικής τεχνολογίας και όσοι βρέθηκαν εκεί, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο, στο οποίο προβλήθηκε το νέο της πρόγραμμα.

Είχαν, επίσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σκηνές από τη δεκάχρονη ιστορία του τηλεοπτικού σταθμού καθώς και απόψεις του τηλεοπτικού κοινού για τη Νέα Τηλεόραση.

Την εκδήλωση άνοιξε η Δημοσιογράφος και διευθύντρια ενημέρωσης του σταθμού, Ευτυχία Πενταράκη, καλωσορίζοντας τους καλεσμένους. Αμέσως μετά, το παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα «Βιγλάτορες» προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.Ακολούθως, απεύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Τηλεόρασης, Γιώργος Παπακωνσταντής, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία της Νέας Τηλεόρασης, στην κοινωνική και φιλανθρωπική της δράση και τόνισε ότι στη νέα σεζόν η Νέα Τηλεόραση Κρήτης επικεντρώνει το πρόγραμμά της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση στον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι «...πρέπει να αξιοποιήσουμε ενωμένοι όλες μας τις δυνάμεις, ώστε τα Μέσα Ενημέρωσης να γίνουν μοχλοί αναδημιουργίας, ευπρέπειας, δημοκρατίας και πολιτισμού.»Αναφερόμενος στο νέο πρόγραμμα, τόνισε ότι η φετινή τηλεοπτική σαιζόν διαμορφώνεται σε ένα κλίμα γενικευμένης κρίσης και για το λόγο αυτό το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ενημέρωση με αξιοπιστία, συνέπεια, κριτική σκέψη, ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Η παρουσίαση των νέων εκπομπών του φετινού προγράμματος έγινε από τη Διευθύντρια Μάρκετινγκ, Μαριάννα Μηλάκη, η οποία παρουσιάζοντας το πρόγραμμα αναφέρθηκε στα βασικά κριτήρια ανάπτυξής του, που είναι η ενημέρωση με σεβασμό στον τηλεθεατή, η πολιτιστική αναβάθμιση και η ποιότητα.Το νέο πρόγραμμα της Νέας Τηλεόρασης, το οποίο ξεκινά από την 1η Οκτωβρίου, αποτελείται αρχικά από 22 εκπομπές, από τις οποίες οι 18 είναι δικές της παραγωγές, οι περισσότερες από κάθε άλλο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό, ενώ περιλαμβάνει ποιοτικές κινηματογραφικές ταινίες και βραβευμένα ντοκιμαντέρ.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ενημέρωση στην πρωινή και βραδινή ζώνη, καθώς και στην ανάδειξη του κρητικού περιβάλλοντος και του πολιτισμού.

Στην εκδήλωση, παρέστησαν εκπρόσωποι της εκκλησίας, βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι της περιφέρειας και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και του κόσμου του πολιτισμού.Το νέο πρόγραμμα της Νέα Τηλεόρασης Κρήτης για την τηλεοπτική σαιζόν 2013 – 2014 μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο κανάλι της ΝΕΑ TV στο youtube: