To Σάββατο το απόγευμα βρέθηκε ένα αδέσποτο σκυλί να αιμοραγεί από το κεφάλι σε ένα στενό κάτω από το γήπεδο του Εργοτέλη. Ο Μάκης έχει βρει καταφύγιο μαζί με τη μαμά του στην περιοχή εδώ και ένα χρόνο.

Σύμφωνα με το candianews.gr κάτοικοι της περιοχής τον πήγαν στον κτηνίατρο, ο οποίος τους ενημέρωσε πως το τραύμα δεν ήταν από κάποιο δάγκωμα άλλου σκύλου όπως οι ίδιοι αρχικά πίστευαν, αλλά από σφαιρίδιο αεροβόλου!!!

Επέστρεψαν λοιπόν στην περιοχή και ακολούθησαν τα ίχνη αίματος του άτυχου Μάκη φτάνοντας σε ένα στενό 200 μέτρα από εκεί που βρέθηκε.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα οι φιλόζωοι αναφέρουν: \”Ξέρουμε ποιος είναι ο άνανδρος που το χτύπησε ,μια που τα αίματα αρχίζουν λίγα μέτρα από το σπίτι του,ενώ από μαρτυρίες γειτόνων το συγκεκριμένο «παλικάρι» μισεί τους σκύλους και τους συνοδούς τους, ενώ φέρει και οπλισμό…

Δυστυχώς δεν μπορούμε να το αποδείξουμε αλλά τον γνωρίζουμε καλά…Ο Μάκης είναι 3 χρονών,άκακος και ήσυχος (δεν γαβγίζει καν).  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ πλεον κινδυνεύει άμεσα όχι μόνο από τον τυπάκο αλλά και από άλλα μπουμπούκια της γειτονιάς!!!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook