Κάτι παραπάνω από την ισοπαλία άξιζε ο Πλατανιάς σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
\”Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα\” υποστήριξε ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας, που συνέχισε: \”Αντιδράσαμε καλά μετά το γκολ που δεχθήκαμε και ισοφαρίσαμε, αν και μπορούσαμε να το κάνουμε νωρίτερα και να πάρουμε στη συνέχεια το παιχνίδι. Αυτά τα παιδιά πρέπει να τα βοηθήσουμε όλοι, ο καθένας από την πλευρά του. Επιμένω να λέω ότι έως τώρα δεν έχω δει καμιά ομάδα να είναι καλύτερη από εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Στο δεύτερο, στην πρώτη φάση, δεχθήκαμε το γκολ. Αντιδράσαμε σωστά και μας έδωσε περισσότερη ενέργεια η είσοδος του Γιακουμάκη, του Νίκολα (σ.σ. Μπέλιτς) και στο τέλος του Φάμπι (σ.σ. Στόλερ). Αλλά δεν μας… πάει και η μπάλα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και μας έδωσε μεγαλύτερη ώθηση. Αυτόν τον κόσμο θέλουμε στα παιχνίδια μας\”, για να αναφερθεί στο γεγονός ότι οι αντίπαλοι του Πλατανιά σκοράρουν χωρίς να δημιουργούν πολλές φάσεις: \”Από μια κόντρα ο Πανθρακικός είχε το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και πάλι από μια κόντρα πέτυχε το γκολ. Έχουμε πολύ καλούς αμυντικούς και είναι ίσως οι πιο σταθεροί παίκτες μας έως τώρα, αλλά δεχόμαστε γκολ μόλις με 2-3 φάσεις του αντιπάλου, ενώ εμάς δεν έρχονται τα γκολ με περισσότερες ευκαιρίες\”.
Ο Εβρίτης προπονητής έκανε ακόμα λόγο για τη νίκη που αναζητά ο Πλατανιάς για να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση η ομάδα, ενώ σχετικά με το αν είναι ευκαιρία για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη: \”Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι\”. 
Για την έως τώρα συγκομιδή είπε: \”Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας η συγκομιδή των 5 βαθμών\”.
Για τα γκολ που δέχεται ο Πλατανιάς: \”Τα περισσότερα προέρχονται από κόντρες. Και με τη Βέροια αν θυμάστε το ένα γκολ από κόντρα πήγε η μπάλα στο δοκάρι και μπήκε μετά το γκολ. Είναι πράγματα που δεν τα δουλεύεις. Είναι η κακιά στιγμή. Ή δεχόμαστε τρομερά γκολ, όπως αυτό του ΠΑΟΚ, ή γκολ από κόντρες\”.
Για το αν ήταν επηρεασμένος ο ίδιος από τις αποδοκιμασίες στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα: \”Επειδή υπήρχαν αποδοκιμασίες από πέντε άτομα αλλάζουμε προπονητή; Όλοι θέλουμε νίκες. Ο κόσμος πρέπει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και στα δύσκολα, όχι μόνο στα εύκολα. Στα δύσκολα φαίνονται οι ομάδες. Τα Χανιά έχουν μια ομάδα στη Super League και πρέπει να την στηρίξουν. Αλλά δεν με αγγίζουν οι αποδοκιμασίες. Εδώ αποδοκιμάζουν άλλους σπουδαιότερους προπονητές… Εγώ δεν είμαι αγχωμένος, ρωτήστε τους παίκτες για ποιο λόγο είναι\”.
Για το αν έχει δει βελτίωση στην ομάδα του: \”Υπάρχει βελτίωση στο οργανωτικό κομμάτι και τακτικά. Απομένει η βελτίωση στην ατομική απόδοση κάποιων παικτών. Κάποια παιδιά πρέπει να ανεβάσουν απόδοση. Η ομάδα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε με τον ΠΑΟΚ. Με τον Παναθηναϊκό καταφέραμε να είμαστε η μόνη ομάδα που είχε περισσότερες τελικές και ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε πέρα από μια-δυο περιπτώσεις\”.
Για τον Μπέλιτς: \”Ρωτήστε τον ίδιο για ποιον λόγο είχε αυτή την απόδοση. Αυτόν τον Μπέλιτς θέλουμε. Είναι ένας παίκτης που ήταν στα πλάνα για να είναι βασικό στέλεχος, αλλά έως τώρα δεν είχε αποδώσει αυτά που περιμέναμε\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook