Οι αφέλειες επέστρεψαν δυναμικά! Δες ποιοι είναι οι πιο in fashion τρόποι για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και ποιες σταρς έχουν ήδη υιοθετήσει τα νέα trends.

Πλούσιες και σέξυ, μακριές και στο πλάι ώστε να πλαισιώνουν το πρόσωπο ή κοντές και παιχνιδιάρικες αποτελούν μια από τις top επιλογές. Δες τι επιλέγουν οι σταρς και βρες το κατάλληλο στυλ για σένα αναλόγως το μήκος και το τύπο των μαλλιών σου και το σχήμα του προσώπου σου.

1. Μακριές και στο πλάι από τη μια πλευρά

Αυτός ο τρόπος κουρέματος κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου. Ζήτησε από το κομμωτή σου να σου κόψει μακριές αφέλειες πλάγια ώστε να “σβήνουν” στα υπόλοιπα μαλλιά σου. Είναι πανεύκολες στο καθημερινό styling. Είτε τις αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά στερεώνοντας τες πίσω από το αυτί σου είτε χρησιμοποιώντας μια κρέμα φορμαρίσματος και κατευθύνοντας κάθετα τον αέρα με το πιστολάκι. Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου, σε κάθε τύπο μαλλιών και μήκος.

2. Μακριές και πυκνές

Οι μακριές ίσιες και πυκνές αφέλειες έχουν κάτι από ‘60s. Καλύπτουν όλο το μέτωπο και ταιριάζουν σε πυκνά μαλλιά και οβάλ σχήμα προσώπου , το οποίο κάνουν να φαίνεται πιο αδύνατο. Αν στο σημείο που ξεκινάνε τα μαλλιά σου έχεις το λεγόμενο «γλείψιμο της αγελάδας» είναι προτιμότερο να αποφύγεις αυτό το κόψιμο γιατί θα δημιουργούνται κενά.

3. Μακριές και στο πλάι

Ιδανικό κούρεμα για οβάλ και στρογγυλά πρόσωπα. Τονίζει τα μάτια και κολακεύει τα μάγουλα. Με μια μικρή χτένα και τον αέρα από το πιστολάκι απομάκρυνε τις αφέλειες από το πρόσωπο και δώσε όγκο. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το σίδερο ισιώματος ενώ τις έχεις φέρει πάλι μπροστά για να φιξάρεις τις άκρες. Συμπλήρωσε το λουκ μια λεπτή γραμμή eye liner για να τονίσεις ακόμα περισσότερο τα μάτια σου.

4. Μακριές με κενά

Οι αφέλειες της Αλέξα Τσανγκ είναι ανάλαφρες και καθόλου στημένες και αυτό είναι το ωραίο. Τα κενά που δημιουργούνται προσθέτουν στυλ ενώ το λουκ δείχνει απόλυτα φυσικό. Μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά ή με το πιστολάκι χτενίζοντας τες ταυτόχρονα με τα δάχτυλά σου και δημιουργώντας κενά. Ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα προσώπου.

5. Κοντές αφέλειες

Ένα λεπτό στρογγυλό πρόσωπο μπορεί να υποστηρίξει αυτό το λουκ με όσο το δυνατόν πιο λεπτά χαρακτηριστικά. Σημαντικό επίσης είναι το μικρό μέτωπο. Ζήτα από το κομμωτή σου να σου κάνει και μερικές κάθετες ψαλιδιές, ώστε να αραιώσουν λίγο. Αν τις στιλιζάρεις δίνοντας τους ελαφρώς μια πλάγια κλίση το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό.

6. Με κλιπς

Αν διστάζεις να κόψεις τα μαλλιά σου, κάνε αυτό που έκανε και η Κιμ Καρντάσιαν, βάλε ψεύτικες. Στο εμπόριο κυκλοφορούν μικρά ποστίζ με κλιπς που δείχνουν απόλυτα φυσικά αρκεί να βρεις το σωστό χρώμα. Είναι και ιδανικός τρόπος αν σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου για να δεις αν σου ταιριάζει και αν μπορείς να το συνηθίσεις.

faysbook.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook