Ενίσχυση των τουριστικών εισροών από τη Βόρεια Αμερική και ρεκόρ όλων των εποχών στις αφίξεις των ξένων τουριστών γενικότερα καταγράφει ο ελληνικός τουρισμός.

«Για πρώτη φορά, μετά από αρκετά χρόνια, έχουμε αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Βόρεια Αμερική. Κι αυτό, είναι ένα πάρα πολύ αισιόδοξο μήνυμα» δήλωσε στο ΑΜΠΕ η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία πραγματοποιεί επαφές στη Νέα Υόρκη.

Αναφερόμενη στη φετινή χρονιά, η υπουργός Τουρισμού εκτίμησε ότι «το 2013 ήταν η χρονιά που ο ελληνικός τουρισμός έκανε τη μεγάλη του επιστροφή» και πρόσθεσε: «πρόκειται για μια χρονιά που θα έχουμε το ρεκόρ όλων των εποχών, τόσο σε σχέση με τις αφίξεις των ξένων τουριστών, όσο και με τα έσοδα, τα οποία μεταφράζονται και σε θέσεις εργασίας που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας σε αυτή τη φάση».

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς των ΗΠΑ, την ενίσχυση των θετικών αποτελεσμάτων που υπήρξαν το 2013 και τη διαμόρφωση θετικού κλίματος για τη χώρα μας στα αμερικανικά ΜΜΕ, η κ. Κεφαλογιάννη είχε ήδη και προγραμματίζει αρκετές άλλες συναντήσεις με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας.

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook