Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τη Σακορράφειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστελλίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με τίτλο: «Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος», που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη «Future Library» και το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Μέσα σε τρεις μήνες πραγματοποιήθηκαν 38 δράσεις που απευθύνονταν σε μικρά και μεγάλα παιδιά, με 595 συμμετοχές και 16 εθελοντές.

Οι εκδηλώσεις κάλυψαν ποικίλους τομείς δημιουργικών δραστηριοτήτων, όπως αναγνώσεις και αφηγήσεις βιβλίων, εικαστικά εργαστήρια, παιχνίδια δημιουργικότητας και έκφρασης.

Τα παιδιά ταξίδεψαν σε πραγματικούς και φανταστικούς πολύχρωμους κόσμους, όπου αναγνώρισαν και κατανόησαν τη διαφορετικότητα μέσα από την πολυχρωμία, συνεργάστηκαν και έζησαν μοναδικές στιγμές, με οδηγό τα επιλεγμένα βιβλία της βιβλιοθήκης.

Στην επιτυχία των δράσεων της βιβλιοθήκης συνέβαλλαν με την ανιδιοτελή προσφορά τους οι παρακάτω εθελοντές:

Καλογεράκης Γιώργος, Ασσαργιωτάκη Ειρήνη, Μπεχλιβάνου Ειρήνη, Αμαριωτάκη Καλλιόπη, Αναστασάκη Μαρία, Αποστολάκης Σπυρίδων, Βιδάκη Μαργαρίτα, Γαρεφαλάκη Ιωάννα, Γαρεφαλάκη Μαρία, Κριτσιλίδου Παρθένα, Μαθιουδάκη Δέσποινα, Μαράκη Χρυσή, Σαπουντζάκη Σοφία, Στασινοπούλου Βασιλική, Τζαρδής Μύρων, Τσαντηρόπουλος Άρης.

Η Δημοτική Αρχή τους ευχαριστεί θερμά!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook