Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης στις προσεχείς εκλογές ο δήμαρχος Ηρακλείου Γ. Κουράκης. Ο κ. Κουράκης σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την Περιφέρεια, ωστόσο κρατά ακόμα τα χαρτιά του κλειστά.

Όπως είχε γράψει το flashnews.gr (Δείτε Εδώ) ο δήμαρχος Ηρακλείου έχει στη διάθεση του μυστικές μετρήσεις που τον δείχνουν ως το δημοφιλέστερο ειδικά στους Νομούς εκτός του Ηρακλείου.

Σε δηλώσεις του σήμερα ο κ. Κουράκης τόνισε πως "είναι πολύ νωρίς για το συγκεκριμένο θέμα" απαντώντας έτσι στο ερώτημα αν τον Μάιο θα τον κρίνουν οι πολίτες του δήμου Ηρακλείου ή όλης της Κρήτης.

Πάντως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η υποψηφιότητα Κουράκη στην Περιφέρεια να σημάνει και την υποψηφιότητα Κεγκέρογλου για τη Λότζια.

Όσο μένει ανοιχτό το θέμα Κουράκη τόσο έρχεται σε πιο δύσκολη θέση ο σημερινός Περιφερειάρχης Στ. Αρναουτάκης ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πως θα έχει ιδιαίτερα δύσκολο έργο απέναντι στον σημερινό δήμαρχο Ηρακλείου και τον υποψήφιο που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ.

flashnews.gr/ Μ. Αλεξάκης