Συνάντηση είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης με τον Πρόεδρο της Παραολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Γιώργο Φουντουλάκη και τον Έφορο της Ομοσπονδίας και Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «Τάλως» κ. Πάρις Επιτροπάκης.

Τόσο ο κ. Φουντουλάκης όσο και ο Επιτροπάκης ευχαρίστησαν θερμά το Δήμαρχο για την ευαισθησία του και τη στήριξη στον αθλητισμό της πόλης με την παραχώρηση χώρων στο Παγκρήτιο Στάδιο για τις προπονήσεις των Αθλητικών Σωματείων «Τάλως» και «Μεγαλόνησος» καθώς και γραφείο για τη στέγασή τους.

Ο κ. Φουντουλάκης ζήτησε επίσης από το Δήμαρχο να παραχωρηθούν από το Δήμο και Γυμναστές μέσω των Αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου.

Στους χώρους προπόνησης θα εγκατασταθούν και αθλητικά όργανα για την εκγύμναση των αθλητών ενώ αυτά θα είναι ελεύθερα για όλους τους αθλητές άρσης Βαρών και Στίβου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης διαβεβαίωσε τους κυρίους Φουντουλάκη και Επιτροπάκη ότι η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα τους σε ότι χρειάζονται οι αθλητές των σωματείων , και για τους οποίους όπως είπε ο Αθλητισμός δεν είναι μόνο αναψυχή, αλλά αποτελεί ουσιαστική διέξοδο σε καθημερινά προβλήματα.

Επίσης ο κ. Κουράκης τόνισε ότι σε συνεργασία με την Ομοσπονδία θα καταγραφούν όλα τα άτομα με Αναπηρία του Ηρακλείου προκειμένου μέσω του Αθλητισμού να βγούν ουσιαστικά από τα σπίτια τους.