Στο Λουτράκι βρίσκονται οι ακαδημίες της Επισκοπής για να συμμετάσχουν στο τουρνουά «Adidas Green Challenge Cup 2011» που διοργανώνεται από τον Παναθναϊκό και αφορά αποκλειστικά της ακαδημίες του Δικτύου Σχολών των «πρασίνων». Η διοργάνωση θα έχει διάρκεια πέντε μέρες από 27 Απριλίου έως και 1 Μαΐου και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της πρότυπης αθλητικής κατασκήνωσης Sportcamp, με τους συμμετέχοντες αθλητές να ανέρχονται περίπου στους 350.

Πέρα από την Επισκοπή θα συμμετέχουν ακόμα οι Σχολές Ποδοσφαίρου Ζακύνθου, Ρεθύμνου, Σάμου, Χανίων (Άρης Σούδας), Αιγίου, Ηρακλείου, Πάτρας, Σπατών, Χαλκίδας, Αταλάντης, Κεφαλονιάς, Πεύκης, Ρόδου, Σύρου, Καλυβίων και Χαλανδρίου.

Όποιες ομάδες αναδειχθούν νικήτριες σε κάθε κατηγορία θα κερδίσουν την συμμετοχή τους στους σούπερ τελικούς «Green Challenge» που θα διεξαχθούν στα τέλη Αυγούστου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη συμμετοχή των πρωταθλητριών ακαδημίων των τουρνουά σε Ελλάδα, Κύπρο, ΗΠΑ και Αυστραλία.

Η ακαδημία της Επισκοπής θα συμμετάσχει με μια ομάδα στην κατηγορία των γεννηθέντων 2000 και άνω  και την αποστολή στο Λουτράκι συνοδεύουν οι προπονητές Μπάμπης Αποστολάκης και Αντώνης Σερβιλάκης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στο Λουτράκι είναι οι εξής:

Ξεπαπαδάκης Ευάγγελος, Μανιαδάκης Γιάννης, Κασσέλας Ματθαίος, Βασιλείου Γιάννης, Μανωλάκης Γιάννης, Κιμιωνής Νίκος, Βαβουράκης Στέλιος, Αναγνωστάκης Στέφανος, Αποστολάκης Παντελής  και Κουνδουράκης Γιώργος.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook